Data analist vacatures

Jouw volgende data analist uitdaging

Houd jij ervan om je tanden te zetten in een grote stroom data om er passende conclusies uit te halen? Denk jij graag mee met business vraagstukken en is business intelligence software één van jouw passies? Kick jij op data analytics, kun je goed communiceren en zoek je graag naar efficiency verbeteringen? Dan ben jij de data analist die wij zoeken. Kennisbemiddelaar Between Staffing is namelijk altijd op zoek naar gepassioneerde data analisten die het verschil kunnen maken bij onze opdrachtgevers. Ben jij op zoek naar een zzp opdracht binnen data analytics?

Vind data analist vacatures

Data analist functies

Een data analist heeft als grootste taak data omzetten naar informatie aan de hand van data analyse. Door de jaren heen en met de opkomst van Big Data is deze rol bij heel veel opdrachtgevers geëvolueerd; behalve data omzetten gaat het ook vaak om de informatie te presenteren en mee te denken aan oplossingen voor grote vraagstukken. Een van de andere ontwikkelingen op het gebied van data zijn de slimme soorten software, die het werk voor een deel overnemen. De stromen gegevens worden dus vaak al verwerkt door business intelligence, maar een data analist of in dit geval business analist, moet er interessante werkpunten, bruikbare informatie en oplossingen uit kunnen halen. Een data analyst doet dus vaker ook aan storytelling. Hierdoor heeft een data analist ook communicatieve vaardigheden nodig. De job blijft trouwens elke dag evolueren, zo zijn er o.a.  steeds nieuwe tools en nieuwe algoritmes.

ICT-vacatures bij Between

Kennisbemiddelaar Between matcht jou graag met een uitdagende baan bij een interessante opdrachtgever. We werken onder meer met de centrale overheid en top publieke klanten. Zo kun je misschien als data analist aan de slag bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, bij ING of bij NS. Between hecht het grootste belang aan een persoonlijke aanpak. Zo kunnen we topkandidaten aan geweldige opdrachtgevers linken. We staan als kennispartner ook klaar om te helpen bij alle vragen.

Werken als data analist via Between

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als data analyst? Of eerder op zoek naar vacatures voor database marketeers, data scientists of een andere ICT-vacature waarbij je met data werkt? Kijk dan naar de actuele vacatures op onze vacature marktplaats Jobcatcher. Je kunt er snel en makkelijk vacatures zoeken die bij jouw interesses en talenten passen. De vacatures bij Jobcatcher zijn afwisselend, zowel qua opdrachtgevers en qua plaats. Wie weet vind je wel jouw droomjob als data analist in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of een andere Nederlandse stad!

Over Between

Between is een kennisbemiddelaar die professionals bij grote opdrachtgevers plaatst voor tijdelijke of interim opdrachten. Die grote opdrachtgevers zijn onder meer de centrale overheid, banken, verzekeraars, provincies, universiteiten, multinationals en system integrators. Between werkt met een persoonlijke aanpak en is een kennispartner voor de kandidaten. Zo word je als kandidaat ondersteund met info en advies over de inhuurprocessen en weet je dat Between het contractbeheer en de payrolling voor rekening neemt. Ook de benchmarking en marktconformiteit op kwaliteit en tarief is iets waar Between op let. Kiezen voor Between betekent dus kiezen voor een correcte interim opdracht als data analist. Het is immers een bewezen succesformule: Between won vier jaar op rij een FD Gazelle-award. Bekijk nu onze data analist vacatures op Jobcatcher en zie wat Between jou kan bieden!

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com