Werken bij de overheid

Wil jij werken voor de overheid?

Lijkt het jou leuk om te werken bij bijvoorbeeld het Ministerie van Defensie, de Belastingdienst of Dienst Justitiële Inrichtingen? Zie jij werken voor Nederland wel zitten en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan een kijkje naar de vacatures van Between. Wij zijn als kennisbemiddelaar altijd op zoek naar toppers om tijdelijke en vaste posities in hun vakgebied in te vullen bij overheidsinstanties. Plaats je cv en wie weet ga jij wel werken bij de overheid!

Vacatures overheid

“Werken bij de overheid” is natuurlijk een erg overkoepelende term. Zo kun je gaan werken bij ministeries of provincies, maar ook bij gemeenten. Onze overheid vacatures zijn dus voor verschillende banen en in verschillende regio’s in Nederland. De vacatures bij de overheid staan tijdelijk online en worden snel ingevuld. Hierdoor zijn ze dus altijd anders. Houd onze vacatures goed in de gaten; misschien komen er wel heel leuke banen bij de overheid bij die precies passen bij jouw studieniveau en ervaring!

Mogelijke overheid vacatures

Between verbindt al jarenlang professionals met hun droomjob. Wil jij werken bij de overheid? Dan kun je alle vacatures bekijken of de vacatures per regio filteren. Wij kunnen niet voorspellen welke vacatures je op Striive kunt vinden aangezien de vacatures heel snel wisselen, maar Between heeft bijvoorbeeld al professionals geplaatst als IT manager, netwerkbeheerder, data scientist en security manager.

Ben jij sterk in ICT? Neem dan een kijkje bij onze ICT vacatures. Ben jij op zoek naar administratieve vacatures of werk je liever in uitvoerende diensten? Neem een kijkje bij de (nieuwe) vacatures op Striive!

Werken bij de overheid via Between Staffing

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging bij de overheid, raden we je aan een kijkje te nemen naar onze vacature marktplaats Striive. Je kunt er makkelijk vacatures zoeken die bij jouw talenten plaatsen. Je kunt ook vacatures per plaats zoeken. Wil je werken bij de overheid en zoek je bijvoorbeeld vacatures in Rotterdam, vacatures in Amsterdam of vacatures in Den Haag? Houd Striive in de gaten, plaats je cv en wie weet vind je wel de top job die je zocht!

Over Between

Between is een kennisbemiddelaar die professionals voor tijdelijke opdrachten plaatst bij grote opdrachtgevers. Dit kunnen onder meer de centrale overheid, banken, verzekeraars, provincies, multinationals en system integrators zijn. Omdat Between kennisbemiddelaar en kennispartner is, weet je dat je kunt profiteren van een persoonlijke aanpak. Heb je vragen? Dan helpen wij je graag. Zo ondersteunen we je graag met info en advies en regelen we het contractbeheer, de benchmarking, de marktconformiteit en de payrolling voor je. Zo kun je interim werken bij de overheid zonder enige problemen. Wist je trouwens dat Between al vier jaar op rij een FD Gazelle-Award won? Bekijk nu onze vacatures overheid op Striive en zie wat Between jou kan bieden!

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com