Security manager vacatures

Aan de slag als security manager

Ben jij een security manager met ervaring in informatiebeveiliging van een organisatie? Ben je daarnaast gewend om een team aan te sturen en zo de belangen van de organisatie na te streven? Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar mensen zoals jij. Als security manager kun je gaan werken bij de overheid, een bedrijf of kennisinstelling. Jij kiest welke vacature het best bij jou past. Via ons vacatureplatform, Jobcatcher, zie je alle openstaande functies bij diverse organisaties. Bekijk nu de website en vind jouw volgende uitdaging.

ICT security management

ICT security manager

Jouw taak binnen een bedrijf is het definiëren van ICT-beveiligingsrichtlijnen. Hierbij houd jij rekening met trends, de ICT-inrichting van het bedrijf en de behoeftes. Gebaseerd op de richtlijnen richt jij de organisatie van ICT-beveiliging in. Daarnaast zorg jij voor de benodigde middelen en implementeer je dit. Ook zorg jij dat ICT-beveiliging een geschikt niveau behaald, zodat het bedrijf zich geen zorgen hoeft te maken. Als ICT security manager wordt er veel van je verwacht, maar dat maakt het juist een leuke uitdagende functie! Er zijn voldoende interim opdrachten te vinden als security manager. Zo vind jij eenvoudig je volgende uitdaging!

Security management opdrachten

De opdrachtgevers die wij hebben, zijn verschillend en hebben daarom andere wensen. Sommige zijn op zoek naar vaste krachten, maar andere zijn op zoek naar tijdelijke professionals. Daarom hebben wij op Jobcatcher zowel vaste als tijdelijke opdrachten. Houd jij van de afwisseling van opdrachten die je als zzp’er hebt? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij hebben diverse security management opdrachten. Binnenkort kan jij aan de slag als security manager in vast of tijdelijk dienstverband!

Jouw kennis van security management

In de huidige arbeidsmarkt is er een groot tekort aan ICT’ers. Wij zijn dan ook op zoek naar security managers met specialistische kennis. Heb jij kennis van CISSP, ICT risicomanagement en informatiebeveiliging? Wij willen dat jouw kennis goed wordt toegepast. Om deze reden helpen wij jou graag bij het vinden van een geschikte opdracht. Op Jobcatcher vind je alle beschikbare security management opdrachten. Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag bij het vinden van de juiste opdracht!

Over Between

Sinds 2000 zet Between zich in als bemiddelaar van ICT-professionals bij diverse klanten. Wij zijn niet alleen op zoek naar security managers, maar ook naar andere ICT professionals. Doordat wij veel verschillende klanten hebben, hebben wij ook veel verschillende opdrachten beschikbaar. Wij helpen jou graag bij het vinden van een opdracht die bij jou past. Neem contact met ons op of kijk op Jobcatcher. Wie weet start jij al snel met je volgende uitdaging!

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com