Front-end developer vacatures

Aan de slag als front-end developer

Als front-end developer ontwikkel jij de “voorkant” van de website. Ook wel het zichtbare deel voor de bezoeker. Dit doe jij veelal door gebruik te maken van HTML, CSS en Javascript. Jouw vaardigheden zijn zeer gewild door veel bedrijven en organisaties. Daarom hebben veel vacatures beschikbaar die wij op ons vacatureplatform, Jobcatcher, plaatsen. Wil jij aan de slag met de website van een kleine of grote organisatie? Bekijk de verschillende front-end developer vacatures op ons platform! Misschien start jij binnenkort als nieuwe aanwinst voor een organisatie.

Front-end developer opdrachten

Functieomschrijving front-end developer

Een front-end developer is niet enkel verantwoordelijk voor de voorkant van een website. Hij zorgt ook voor applicaties en programma’s. In feite zorgt hij ervoor dat het design wordt vertaald naar een programmeertaal om de website, applicatie of programma te laten functioneren. Daarnaast houdt een front-end developer zich bezig met gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van hetgeen dat hij ontwikkelt. Zo is een snelle laadtijd een vereiste voor websites, net zoals een goede vindbaarheid in zoekmachines. Is dit allemaal voor jou niets nieuws en heb je hier al een aantal jaar ervaring in? Wij kunnen je helpen bij het vinden van een nieuwe, passende freelance opdracht. Via ons kun je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers die graag gebruik maken van jouw vaardigheden.

Front-end developer opdrachten

Naast vaste functies, zijn onze opdrachtgevers ook op zoek naar freelance front-end developers. Ben jij een freelancer en op zoek naar een nieuwe opdracht? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Via ons kun je namelijk bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. Wil jij werken in Utrecht, Brabant of Zuid-Holland? Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland verspreid. Hierdoor maken wij voor jou veel mogelijk.

Solliciteer als front-end developer

Ben jij ervaren met front-end ontwikkeling? Ben je daarnaast op zoek naar een nieuwe opdracht? Dan helpen wij je graag verder. Via ons kun je werken bij de overheid, maar ook bij kennisinstellingen, provincies en multinationals. Alle aanvragen van de organisaties plaatsen wij op Jobcatcher. Hier vind je dagelijks nieuwe opdrachten. Reageer via Jobcatcher en start als front-end developer bij een van onze opdrachtgevers!

Over Between

Sinds 2000 zetten wij ons in voor professionals en opdrachtgevers. Wij maken de juiste match voor beide partijen door middel van een persoonlijke aanpak. Dit betekent dat wij een goede kandidaat voorstellen aan de opdrachtgever. En voor de professional vinden wij een passende opdracht. Wij doen dit niet alleen voor front-end developers, maar voor alle ICT-professionals. Ben jij een ICT-professional en op zoek naar een nieuwe opdracht? Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden. Je kunt ook terecht op Jobcatcher!

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel:(023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com