Opdrachtgevers

Between verbindt je met interim professionals

Between is ruim 20 jaar specialist op het gebied van resourcing van interim professionals. Door ons complete marktbereik leveren wij snel en altijd de juiste kandidaat tegen het scherpste tarief. Wij betrekken onze professionals rechtstreeks, dus er is geen sprake van ketenvorming. Kwaliteit staat voorop, wij selecteren alleen talenten uit het vakgebied. Daarnaast staan onze energieke medewerkers altijd voor je klaar.

Between is gespecialiseerd in het bemiddelen van grote opdrachtgevers. Dit komt mede door onze grote pool aan professionals. Ben je een kleinere opdrachtgever in bijvoorbeeld het MKB? Dan raden wij Striive aan, het self-service platform waar je snel en laagdrempelig professionals kunt vinden!

Voordelen Between

Verzorgen van contracten

Volledige ontzorging

Klanttevredenheid: 8,2

Groot netwerk van professionals

Vind interim professionals

“Between is gespecialiseerd in bemiddeling van interim professionals voor grote opdrachtgevers”

Door de persoonlijk benadering zijn wij sterk in recruitment en werving en selectie. Ingezette interim professionals kunnen uitgaan van een snelle contractafhandeling en correcte betalingen. Tevens biedt Between kennissessies voor zowel opdrachtgevers, leveranciers en professionals.

Hoe werkt Between?

qode-np-item
1

Zet je aanvraag uit en gebruik ons netwerk van interim professionals

qode-np-item
2

Wij matchen de perfecte kandidaat aan de aanvraag

qode-np-item
3

Binnen een paar dagen al de perfecte match

Een transparante arbeidsmarkt

Wij staan voor een transparante arbeidsmarkt met gelijke kansen voor iedereen. Daarom gebruikt Between de online marktplaats Striive waar alle verkregen aanvragen integraal worden geplaatst.
Dus naast het proactief zoeken naar het meest geschikte talent voor jouw opdracht plaatsen wij de verkregen aanvragen op Striive
zodat iedereen altijd toegang heeft tot actuele en interessante opdrachten.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com