Between Staffing 3e keer op rij FD Gazelle en eindigt op 13e plek - Between Staffing
649
post-template-default,single,single-post,postid-649,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Between Staffing 3e keer op rij FD Gazelle en eindigt op 13e plek

Between Staffing is voor de 3e keer op rij FD Gazelle en als 13e geëindigd in de categorie groot tijdens de eerste regio-uitreiking van de FD Gazellen 2018.

Dinsdag 6 november vond de eerste regio-uitreiking van de FD Gazellen 2018 plaats in de Haarlemse Stadsschouwburg Philharmonie. Between Staffing is FD Gazelle in de categorie groot (meer dan 10 mln omzet). Tijdens de regio-uitreiking West-Nederland eindigden wij als 13e.

Rein Buijtelaar, algemeen directeur bij Between Staffing, is trots en zegt: “Voor de 3e keer op rij winnen wij een FD Gazellen Award. Een 13e plek is een mooi resultaat. Dankzij de kracht van samenwerken, van echt teamwork, waaraan alle Betweeners hun bijdrage leveren, zagen wij ook dit jaar de omzet weer sterk groeien.”

Over de FD Gazellen

Het Financieele Dagblad reikt jaarlijks de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland, die meer dan 20% per jaar groeien. Dit jaar zijn de regels aangescherpt en is de ondergrens van de omzet verhoogd. Om mee te kunnen doen is een minimumomzet van 250.000 vereist. De drie omzetcategorieën zijn nu: klein (250.000 tot 2 mln), middelgroot (2 mln tot 10 mln) en groot (meer dan 10 mln). Verder is de rangschikking aangepast. Naast omzetgroei wordt dit jaar ook de groei van het personeel en de winstmarge meegewogen.

Over Between Staffing

Between Staffing bestaat sinds 2000 en zoekt, vindt en contracteert ICT-professionals voor interim opdrachten bij grote opdrachtgevers. Between geeft advies over inhuurprocessen en verzorgt benchmarking van marktconformiteit op kwaliteit, tarief, contractbeheer en payrolling. Tot de opdrachtgevers behoort een groot deel van de centrale overheid, banken, verzekeraars, provincies, universiteiten, multinationals en system integrators. Between realiseert in 2018 naar verwachting een jaaromzet van circa € 400 miljoen en werkt vanuit de kracht van personal staffing en totale marktontsluiting.