ICT’er bij de overheid

Aan de slag als ICT’er bij de overheid

Een carrière bij de Rijksoverheid is als ICT’er een uitstekende overweging. Zeker wanneer je als freelancer op zoek bent naar een opdracht. De arbeidsmarkt is namelijk krap waardoor de overheid meer moeite heeft om ICT-functies te vullen. De vraag naar hoogopgeleide ICT’ers neemt toe. Hierdoor zijn afgelopen jaren de meeste opdrachten voor ICT professionals uitgezet bij diverse Ministeries. Wil jij aan de slag bij de overheid? Wij zijn de mantelpartij bij verschillende overheidsinstanties. Hierdoor kun je via ons aan de slag met een ICT opdracht.

ict'ers bij de overheid

ICT bij de overheid

Bij de overheid lopen er veel verschillende projecten waarmee je als ICT’er aan de slag kan. Zo geeft Rijksoverheid de voorbeelden van: belastingaangifte gebruiksvriendelijker maken, cyberspionage signaleren en beveiliging verbeteren. Je kunt aan de slag in vast dienstverband, maar de verschillende overheidsinstanties zijn ook altijd op zoek naar zzp’ers. Ligt jouw volgende stap bij de overheid? Kijk dan vooral op ons vacatureplatform, Jobcatcher. Hier plaatsen wij alle opdrachten van onze opdrachtgevers, zoals de Belastingdienst.

Overheid ICT projecten

Door de grote vraag naar ICT professionals die de overheid kunnen helpen, zijn er ook veel beschikbare functies. Voorbeelden hiervan zijn cyber security specialisten en data science experts. Maar ook vele andere ICT functies worden druk gezocht. Wij helpen hierbij. Wij plaatsen de aanvragen van de overheid op ons vacatureplatform en helpen de juiste kandidaat te vinden. Wil jij aan de slag bij de overheid? Dan ben je dus bij ons aan het juiste adres. Via ons kun je aan de slag bij Ministerie van Defensie en Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Starten bij de overheid

Naast een uitdagende opdracht in een complexe omgeving, biedt de overheid ook goede arbeidsvoorwaarden aan. Hierdoor is een opdracht bij de overheid niet alleen interessant, maar levert het ook wat op. Er zijn veel overheidsinstanties op zoek naar professionals die hen kunnen helpen. Met de vele beschikbare functies zit er altijd wel een opdracht voor jou bij. Kijk nu op ons platform, Jobcatcher, en reageer op de opdracht die bij jou past!

Over Between

Between is al jaren bemiddelaar van ICT professionals voor overheidsinstanties. De diverse Ministeries plaatsen verschillende opdrachten waarvoor wij de geschikte kandidaat zoeken. Mensen tot elkaar verbinden doen wij sinds 2000. Via ons vacatureplatform maken wij het voor jou gemakkelijk om een opdracht te vinden. Ook bieden wij jou hierdoor toegang tot onze opdrachtgevers. Wil jij aan de slag met een nieuwe opdracht? Neem dan een kijkje op Jobcatcher of neem contact met ons op.

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com