ZZP opdrachten

Opdrachten voor freelancers en ZZP’ers

Ben je op zoek naar ZZP opdrachten waarbij jij echt kunt schitteren? Dan hebben we goed nieuws voor jou: bij Between vind je interessante ZZP opdrachten bij grote opdrachtgevers. Between matcht jou graag met leuke opdrachten bij onder meer de centrale overheid en top publieke klanten. Word jij de nieuwste ZZP’er bij het Ministerie van Buitenlandse zaken, bij ING of bij NS?

Bij Between Staffing kunnen gepassioneerde toppers, die klaar zijn voor een nieuw avontuur, interessante opdrachten vinden!

ZZP opdrachten

Verschil ZZP en interim

ZZP en interim zijn termen die wel eens met elkaar verward worden, omdat de betekenissen heel erg op elkaar lijken. En dan is er nog freelancen! Een ZZP’er is een zelfstandige zonder personeel. In de volksmond betekent ZZP dat je vooral met je handen werkt, terwijl een freelancer vooral met z’n hoofd werkt. Toch kan een ZZP’er ook freelancer zijn. Een interimmer is dan weer iemand die voor een tijdelijke periode ergens gaat werken, meestal niet als zelfstandige. Dit is vaak als interim manager of in een andere hoge positie. Tijdens de interim opdracht stelt de interimmer dan orde op zaken. Interimmers, ZZP’ers of freelancers kunnen allemaal terecht bij Between.

ZZP opdrachten Between

ZZP opdrachten bij Between

Ben je een ZZP’er en wil je wel eens een tijdje werken bij een grote opdrachtgever? Of ben je op zoek naar nieuwe opdrachten? Dan is Jobcatcher de vacaturesite voor jou! Als startende ZZP’er, maar ook als je al langer ZZP’er bent, kan het leuk zijn om een periode werk te hebben, waarbij het papierwerk voor rekening genomen wordt. Door een contract met derdenbeding kun jij makkelijk aan het werk. Jobcatcher neemt het contractbeheer en de payrolling voor rekening en jij kunt makkelijk aan ons factureren. ZZP opdrachten uitvoeren was nog nooit zo makkelijk!

Vind de interessantste ZZP opdrachten

Wij matchen jou graag met een uitdagende baan bij een interessante opdrachtgever. Op onze site vind je onder meer ZZP opdrachten voor grote namen als ING, NS en het Ministerie van Buitenlandse zaken. Wij helpen jou als kennispartner met al jouw vragen en geven je graag advies en info hoe het proces in zijn werk gaat. Via Between vind je vacatures in heel Nederland, zo kun je specifiek zoeken op bijvoorbeeld vacatures in Rotterdam, vacatures in Amsterdam, vacatures in Den Bosch en vacatures in Delft. Upload je cv en solliciteer op een functie die jou interesseert in bijvoorbeeld IT, management en development.

Over Between Staffing

Between verbindt je met de mooiste vacatures. Wij zijn een broker gespecialiseerd in tijdelijke opdrachten bij uiterst interessante opdrachtgevers. Deze grote opdrachtgevers kunnen onder meer de centrale overheid, banken, verzekeraars, provincies, universiteiten, multinationals en system integrators zijn. Between staat ook voor je klaar met een persoonlijke aanpak. Wij letten op benchmarking, marktconformiteit, kwaliteit en tarief. Mocht je vragen hebben, helpen we je graag. Je bent dus verzekerd van een correcte ZZP opdracht!

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: +31 20 – 584 08 59
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: +31 20 – 584 08 52
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: +31 20 – 584 08 53
finance@nl.between.com