ICT opdrachten

De nieuwste ICT opdrachten

De schaarste naar ICT’ers is er al een langere tijd. Ook in de huidige arbeidsmarkt is de vraag groot, maar het aanbod gering. Hierdoor zijn er veel ICT opdrachten beschikbaar bij verschillende bedrijven en organisaties. Het grootste gedeelte gaat om tijdelijke ICT opdrachten. Dit komt omdat bedrijven veelal ICT’ers inschakelen voor projecten. Projecten die soms een maand of meerdere maanden duren. Hierbij zoeken zij de flexibiliteit die IT freelancers met zich meebrengen.

Dit is voor jou, als ICT’er, natuurlijk een fijne positie. Je hebt veel keuze en kunt aan het werk bij verschillende interessante opdrachtgevers. Wij helpen je hierbij. Between is namelijk een tussenpartij waarbij wij opdrachtgevers helpen met het vinden van de juiste kandidaat voor tijdelijke opdrachten. Hierdoor bieden wij toegang tot grote opdrachtgevers zoals overheidsinstanties. Wil jij aan de slag met een nieuwe interim ICT opdracht? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Freelance ICT opdrachten

Wij helpen jou als freelance IT’er door tijdelijke opdrachten toegankelijk te maken. Dit doen wij met ons platform Jobcatcher. Op Jobcatcher vind je alle opdrachten van onze opdrachtgevers, zoals UWV, Universiteit Utrecht het Ministerie van Defensie. Wij zijn gespecialiseerd in opdrachten binnen de ICT. Je vindt via ons bijvoorbeeld opdrachten als datamanager, front-end developer of als ICT beheerder. Verder hebben wij ook non-ICT opdrachten beschikbaar. Je vindt op het vacatureplatform opdrachten binnen de HR, regelgeving en inkoop. Maak gratis een account aan op Jobcatcher en vind jouw volgende opdracht.

Wij hebben opdrachten binnen verschillende vakgebieden:

Beheer: functioneel beheerder, ICT Beheerder, netwerkbeheerder.
Development: back-end developer, front-end developer, full stack developer, Java developer, .NET developer, software developer.
Data: data analist, datamanager, data scientist.
Management: business developer manager, IT manager, projectmanager, security manager.

Zzp ICT

In de ICT is de vraag naar zzp’ers groot. Bij Between maken wij het voor zzp’ers mogelijk om eenvoudig nieuwe ICT opdrachten te vinden. Dit doen wij met ons platform Jobcatcher. Op Jobcatcher vind je de nieuwste opdrachten in de ICT. De opdrachten komen bij grote opdrachtgevers vandaan. Hierdoor hebben wij altijd een passende opdrachtgever voor jou.  Daarnaast verschillende opdrachten ook in de looptijd. In de ICT zoeken bedrijven soms een zzp’er voor drie maanden, maar ook voor 12 maanden. Op deze manier vind jij een opdracht die past bij jouw voorkeuren. Als jij graag aan verschillende opdrachten is dit via ons mogelijk. Wij maken het zoeken naar zzp opdrachten in ICT makkelijker!

Vind jouw volgende ICT freelance opdracht

Het vinden van je volgende ICT freelance opdracht gaat gemakkelijker via ons. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw tijdelijke opdracht. Of je nu aan de slag wilt als scrum master of software developer. Met onze persoonlijke benadering helpen wij freelancers aan nieuwe opdrachten. Wij zetten ons dagelijks in om de juiste match tussen professional en opdrachtgever te maken. Dit doen wij door jouw wensen en de wensen van de opdrachtgever in acht te nemen. Daarom is een persoonlijke aanpak voor ons van belang. Ben jij geïnteresseerd in een ICT-bemiddelaar? Neem dan contact met ons op. Je kunt ook een gratis account aanmaken op Jobcatcher. Hierdoor blijf jij op de hoogte van de nieuwste opdrachten en reageer jij snel en eenvoudig!

Over Between

Between is jouw partner voor het vinden van ICT opdrachten. Dit komt door ons grote netwerk aan opdrachtgevers. Hierdoor hebben wij altijd wel een opdracht voor jou beschikbaar. Wij plaatsen alle opdrachten op ons vacatureplatform Jobcatcher. Hierdoor heb jij toegang tot alle opdrachten en reageer je snel en eenvoudig met jouw gratis account. Ben jij klaar om aan de slag te gaan met een nieuwe opdracht? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: 020 – 584 08 59
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: 020 – 584 08 52
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: 020 – 584 08 53
finance@nl.between.com