Aanvullende diensten

Verzekeringen voor interim professionals

Between biedt professionals een aantal diensten aan als aanvullende service. Met BeFast verzeker je jezelf van een snelle betaling van jouw factuur en met BeSure voor het afdekken van verschillende risico’s. Met BeComplete biedt Between je de mogelijkheid om gebruik te maken van alle extra diensten die jou op weg helpen naar het verkrijgen van die gewilde opdracht.

BeFast

Een snellere betaling

BeSure

Tot 1.250.000,- euro verzekerd

BeComplete

Combineer beide pakketten

Extra diensten van Between

BeFast

Met BeFast krijg je, na ontvangst van jouw factuur en geautoriseerde uren door Between, binnen 8 dagen betaald.

€2,50 per gewerkt uur

BeSure

Met BeSure ben je tot 1.250.000,- euro verzekerd voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid voor jouw opdracht via Between.

€2,50 per gewerkt uur

BeComplete

Met BeComplete combineer je beide pakketten. Hiermee ben je verzekerd van snelle betaling én ben je verzekerd voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid.

€5,00 per gewerkt uur

Interim opdrachten

Kies een zzp verzekering die bij je past

Between is een gevestigde naam als het gaat om het vinden, selecteren en contracteren van externe professionals voor interim opdrachten. Door onze jarenlange ervaring in bemiddeling van ICT-talent is Between een logische partner die klanten, leveranciers en professionals met raad en daad terzijde staat.

Heb je nog vragen over een van onze diensten of wil je meer informatie over Between? Dat kan! Vul hieronder je gegevens in en wij bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Gebruik maken van de aanvullende diensten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.