Premium

Goed verzekerd op de werkvloer met Premium

Een fout maken is menselijk en overkomt ons allemaal. Voor veel gebeurtenissen ben je al verzekerd, maar wanneer je als ondernemer een fout maakt kun je hiervoor aansprakelijk worden gesteld door je opdrachtgever. Dit kan flink oplopen in de kosten indien je niet verzekerd bent. Om onze professionals bij te staan, bieden wij hiervoor een product aan als onderdeel van Premium. Zo ben jij verzekerd op de werkvloer en kun je met een gerust hart je opdracht uitvoeren.

BeComplete
BeSafe verzekerd

Verzekerd voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid

Met Premium ben je tot €5.000.000,- verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid en €2.500.000,- voor bedrijfsaansprakelijkheid. Dit houdt in dat je verzekerd bent voor schade als gevolg van gemaakte beroepsfouten, kosten van verweer en rechtsbijstand. Daarnaast ben je verzekerd voor kosten ter voorkoming of vermindering van schade. Deze Professional service sluit je af voor €3 gewerkt uur. Veel professionals zijn gerust gesteld door de verzekering die via ons afsluiten. Met Premium kun je zonder zorgen aan de slag.

Over de Professionals services

Sinds 2000 zetten wij ons in om professionals te helpen bij het vinden van opdrachten die bij hen passen. Gedurende deze jaren leerden wij professionals kennen en ontdekten zo ook een aantal knelpunten. Om deze reden zijn wij met onze Professionals services begonnen. Wij verzorgen daarmee niet alleen een snelle uitbetaling, maar faciliteren ook verzekeringen, trainingen en nog veel meer. Lees meer over onze Professionals servicesBasic, Premium en Excellent.

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: +31 20 – 584 08 59
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: +31 20 – 584 08 52
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: +31 20 – 584 08 53
finance@nl.between.com