Professionals services

Services voor zelfstandig professionals

Between biedt professionals de mogelijkheid gebruik te maken van Professionals services. Met Basic verzeker je jezelf van snelle contractafhandeling. Maak je gebruik van Advanced dan betalen wij onder andere jouw facturen met 14 dagen, heb je een persoonlijke relatiemanager voor vragen en advies en ben je automatisch verzekerd voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid. Met Complete word je zelfs al met 10 dagen uitbetaald.

Professionals services van Between

Basic

Met Basic handelen wij snel en zorgvuldig het contract af voor jouw opdracht en betalen wij jouw facturen wanneer de opdrachtgevers ons heeft betaald.

€0,00 per gewerkt uur

Advanced

Met Advanced betalen wij jouw facturen met 14 dagen en heb je een persoonlijke relatiemanager voor vragen en advies. Daarnaast ben je – via onze partner Alicia Benefits – verzekerd voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid, cyber risico en bedrijfsongevallen. Aanvullend kun je gebruikmaken van de juridisch adviesdesk en documenten selfservice, dankzij de samenwerking met DAS.

€2,50 per gewerkt uur

Complete

Met Complete betalen wij jouw facturen met 10 dagen en kun je gebruik maken van alle Advanced voordelen.

€5,00 per gewerkt uur

Interim opdrachten

Kies een Professional service die bij je past

Between is een gevestigde naam als het gaat om het vinden, selecteren en contracteren van externe professionals voor interim opdrachten. Door onze jarenlange ervaring in bemiddeling van ICT-talent is Between een logische partner die klanten, leveranciers en professionals met raad en daad terzijde staat.

Heb je nog vragen over een van onze Professionals services of wil je meer informatie over Between? Dat kan! Vul hieronder je gegevens in en wij bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Onze partners

In samenwerking met partners biedt Between interessante voordelen voor zelfstandig professionals en leveranciers. Deze partners zijn:

  • Select Academy
    Professionals die gebruik maken van de Advanced en Complete service hebben het voordeel van een onbeperkt online leren abonnement via Select Academy. Dé opleidingsomgeving, mogelijk gemaakt door het continuous learning platform MyCademy, met het meest complete aanbod van Nederland: 9.000+ vakinhoudelijke trainingen van meer dan 120 ‘world leading’ aanbieders op het gebied van onder andere IT, Techniek en Finance.  Via Select Academy volgen je onbeperkt én geheel gratis online trainingen, virtuele labs en/of kennissessies.
  • ZP Zaken
    ZP Zaken is een organisatie die diensten en producten faciliteert en ontwikkelt voor zp’ers, toegespitst op ondernemen.  Door alles op één adres beschikbaar te maken wil ZP Zaken niet alleen professionals ontzorgen bij de uitvoering van opdracht(en), maar hen ook kostenbesparing opleveren. Onderdeel van onze Advanced of Complete service is een ZP Zaken lidmaatschap ‘All-in’. Zodra je via Between op een opdracht start neemt ZP zaken contact op om jouw lidmaatschap door te nemen. Je kunt onder andere kosteloos gebruik maken van een cyberverzekering, eerstelijns juridisch advies, mobiliteitskaart, bedrijfsrisicoscan en financieel advies. Daarnaast profiteer je van diverse kortingen, zoals op het afsluiten van een pensioensregeling, ziektekostenverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Gebruik maken van de Professionals services

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.