Between geselecteerd door Stichting Kennisnet voor inhuur ICT'ers - Between Staffing
3324
post-template-default,single,single-post,postid-3324,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Between geselecteerd door Kennisnet als een van de brokers

Between Staffing is door Kennisnet, de publieke ICT-partner voor het onderwijs, als één van de vijf brokers geselecteerd voor de inhuur van ICT-specialisten.

Kennisnet is voor scholen en instellingen in het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs de gids en bouwer van het ICT-fundament. Zij helpen besturen en scholen verder met kennis over wat werkt met ICT in het onderwijs. Naast gids zijn ze, samen met andere partijen, bouwer van het publieke ICT-fundament. Zo ondersteunt Kennisnet het onderwijs bij een professionele inzet van ICT. De looptijd van het contract bedraagt maximaal vier jaar en heeft een totale geprognotiseerde omvang van ca. 8 mio Euro.

Kennis en kunde om Kennisnet te ondersteunen

Rein Buijtelaar, algemeen directeur bij Between Staffing: “Onderwijs is van maatschappelijk belang vanwege het overbrengen van kennis, vaardigheden en attitude op veelal jonge mensen en mede daarom is het Onderwijsdomein één van de focusgebieden van Between. We zijn bijzonder verheugd dat Between naast de Rijksuniversiteit Leiden, Stichting Nuffic, DUO en de Universiteit Utrecht nu ook Kennisnet als nieuwe klant mag verwelkomen. Het succesvolle klantteam Onderwijs van Between werkt vanuit de kracht van personal staffing en heeft veel kennis en kunde om door het werven en selecteren van deskundige ICT- specialisten Kennisnet te ondersteunen. Kennisnet laat ICT werken voor het onderwijs en stelt bestuurders, managers en leraren in staat om met ICT het verschil te maken.”