Between geselecteerd door SVB voor inhuur tot en met functieschaal 7 -
4705
post-template-default,single,single-post,postid-4705,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Between geselecteerd als mantelpartij SVB

Met veel plezier kunnen wij vertellen dat Sociale Verzekeringsbank (SVB) Between als mantelpartij heeft geselecteerd voor de inhuur van externe professionals tot en met functieschaal 7. De raamovereenkomst loopt twee jaar met de optie om deze twee keer een jaar te verlengen. De raamovereenkomst gaat 15 april 2020 in. Wij kijken uit naar deze mooie kans om ons verder te bewijzen als betrouwbare partner voor SVB.

Op dit moment leveren wij al gekwalificeerde professionals voor functieschaal 8 en hoger. Met het leveren van externe professionals voor de functies tot en met schaal 7, ondersteunen wij SVB vanaf medio april bij het voornaamste deel van hun externe inhuur.

De functies tot en met schaal 7 betreffen zowel uitzendkrachten als te detacheren professionals. Met deze aanbesteding hebben wij het tweede perceel gewonnen, waarbij wij de gehele markt ontsluiten. Perceel 1 levert eigen uitzendkrachten.

Een mooie uitdaging

Rein Buijtelaar, algemeen directeur bij Between Staffing: “SVB is voor ons een belangrijke klant voor wie we ons met veel enthousiasme en zorg inzetten. Wij zijn er als team trots op dat we naast functieschaal 8 en hoger, nu ook de inhuur tot en met functieschaal 7 mogen verzorgen. Het is een mooie uitdaging die ons klantteam met beide handen zal aanpakken. De aankomende jaren gaan wij verder aan de slag met het leveren van de beste professionals die bijdragen aan het succes van SVB. Wij streven naar het maken van de juiste verbinding tussen professional en opdrachtgever. Met onze persoonlijke aanpak moet dit zeker goed komen.”