Between Meetup – dinsdag 10 september - Between Staffing
3303
post-template-default,single,single-post,postid-3303,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Between Meetup 10 september

Houd jij je bezig met Openshift, Atomic Host, RHV, Satellite en/of Ansible? Deel je eigen verhalen en leer van twee experts in de industrie tijdens de Meetup: Ervaringen delen over OpenShift, Atomic Host, RHV, Satellite en Ansible. Een avond gevuld met expertise, nieuwe inzichten, maar ook met een hapje en een drankje bij ons op kantoor.

Kees Zwart, Sr. Linux Consultant/Architect, trapt de avond af met een praktijkcase. Hoe bespaar jij kosten en verbeter je tegelijkertijd de serviceverlening aan klanten door OpenShift te implementeren bij een grote zorgverzekeraar?

Kasra Amirsarvari, DevOps Egineer, geeft de 2e presentatie over “Infrastructure as Code” en “Automation” om zo onderzoekers te steunen bij een researchcentra op het gebied van kinderkanker.

17.00 – Inloop met hapje eten

18.00 – Start 1e presentatie – Kees Zwart – Sr. Linux Consultant/Architect

19.00 – Start 2e presentatie door Kasra Amirsarvari – DevOps Engineer

20.00 – Afsluitborrel

Meld je nu aan voor de Meetup. Er zijn nog maar een aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!