Between realiseert wederom een prachtig resultaat over 2019
4059
post-template-default,single,single-post,postid-4059,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

In 2019 bereikte Between Staffing Group een recordomzet van € 475 miljoen! Dit is een stijging van 15% ten opzichte van 2018 toen de omzet € 414 miljoen bedroeg. De groei is geheel op eigen kracht bereikt, dus zonder effecten van overnames. Een prachtig uitgangspunt om het 20ste jubileum jaar van Between mee te starten!

Rein Buijtelaar, algemeen directeur bij Between Staffing Group: “De groei van onze omzet in 2019 is een prestatie waar we trots op zijn. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat wij krijgen van onze opdrachtgevers, leveranciers en professionals. Zonder hen, maar ook zonder onze eigen medewerkers, die voor de verschillende labels Between Staffing, Yellow Friday, Fast Flex en Jobcatcher werken, was het nooit gelukt.” Vol ambitie blijven wij ons iedere dag inzetten om de beste HR dienstverlener van de Benelux te worden. Deze ambitie en winnaarsmentaliteit vind je terug bij elke medewerker van Between, dat zit in hun DNA en maakt deze prachtige groei mogelijk.

Het is onze ambitie in 2020 de omzetgrens van een half miljard euro te slechten. Door op een innovatieve wijze in te spelen op de snel veranderende markt kunnen wij onze opdrachtgevers, leveranciers en professionals nog beter helpen en adviseren.

Ben je benieuwd wat Between voor jou kan betekenen?