Between wint aanbesteding inhuur ICT medewerkers DJI - Between Staffing
2974
post-template-default,single,single-post,postid-2974,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Between Staffing, expert in personal staffing, is samen met haar consortium partners, op de eerste plaats geëindigd in de Europese aanbesteding voor het tijdelijk ter beschikking stellen van ICT medewerkers ten behoeve van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI).

Met ongeveer 13.000 medewerkers is DJI één van de grootste overheidsorganisaties van Nederland. DJI zorgt voor de tenuitvoerlegging van straffen en vrijheidsbenemende maatregelen, die na uitspraak van een rechter zijn opgelegd. Jaarlijks stromen er ca. 37.000 nieuwe justitiabelen in. Een belangrijk onderdeel is het Shared Service Center ICT (SSC-I) dat ICT-diensten aan verschillende onderdelen van het ministerie van Justitie en Veiligheid levert. SSC-I ontwikkelt, bouwt, implementeert en beheert succesvol ICT-werkplekken, applicaties en infrastructuur voor meer dan 20.000 tevreden gebruikers.

Naast Between zijn 5 andere mantelpartijen geselecteerd voor een periode van 4 jaar, waarbij de totale jaarlijkse opdrachtwaarde geprognotiseerd is op ca. €22,5 mio.

De kracht van personal staffing en samenwerking

Rein Buijtelaar, algemeen directeur bij Between Staffing: “DJI is al jarenlang een zeer belangrijke en fijne klant voor ons en we zijn ontzettend gelukkig dat we de samenwerking met DJI en SSC-I de komende 4 jaar mogen voortzetten. Samen met onze consortium partners zijn we in deze aanbesteding op een geweldige eerste plaats geëindigd.

Ons credo “de kracht van personal staffing” en onze manier van samenwerken met klanten en onze partners slaat in de markt duidelijk aan. Ook zijn we zeer verheugd dat we ons social return-traject voor DJI, waarin we justitiabelen helpen hoe ze na hun detentie succesvol zelfstandig ondernemer kunnen worden, mogen voortzetten. Immers, iedereen verdient een tweede kans. Between en haar consortium partners zijn zeer gemotiveerd om de beste professionals aan te bieden en samen met DJI en SSC-I klinkende resultaten te behalen.”