Between steunt Stichting Duchenne - Between Staffing
586
post-template-default,single,single-post,postid-586,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Between steunt Stichting Duchenne

Jaarlijks kiezen Betweeners samen een goed doel uit om te steunen. Dit jaar kozen wij Stichting Duchenne als goed doel. De beklimming van de Mont Ventoux door een groep sportieve Betweeners in september stond ook in het teken van het thema ‘Because we care’ en Stichting Duchenne. Wij zijn blij dat we een heel mooi bedrag mogen doneren aan het Duchenne Parent Project.

Het Duchenne Parent Project

Het Duchenne Parent Project is een onafhankelijke stichting die eind 1994 is opgericht door Elizabeth Vroom, moeder van een Duchenne zoon. Zij zetten zich in om het toekomstperspectief van Duchenne patiënten te verbeteren, door een belangrijke rol te spelen in het ontwikkelen van medicijnen die Duchenne Spierdystrofie kunnen behandelen of genezen! Voor alle jongens wereldwijd. Dat kan alleen door sneller en beter onderzoek. Door (internationale) samenwerking op alle niveaus. Ook ontwikkelen zij projecten om medische zorg en zelfstandigheid te verbeteren. Door betere en snellere kennisoverdracht, scholing en bijvoorbeeld de ontwikkeling van hulpmiddelen. De Stichting boekt succes! De resultaten van een aantal onderzoeksprojecten zijn veelbelovend.

De Between donatie

Op woensdag 18 december kwamen Simon en zijn zoon Milan bij ons op kantoor om namens Stichting Duchenne de cheque in ontvangst te nemen. Een bijzonder moment voor ons allemaal.  Wij zijn blij dat we een bijdrage hebben mogen leveren aan dit prachtige project.