Between steunt UMC Utrecht voor onderzoek naar hersentumoren - Between Staffing
3615
post-template-default,single,single-post,postid-3615,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Between steunt UMC Utrecht

Elk jaar beklimt een groep Betweeners de Mont Ventoux. Deze klim staat niet alleen in het teken van een sportieve uitdaging, maar ook in het thema “because we care”. Aan de hand van dit thema hebben onze Betweeners  wederom een goed doel uitgekozen om te steunen.

Onderzoek naar hersentumoren

Het goede doel dat na het stemmen naar voren kwam, is er niet zomaar één. Door een tragedie, dat bijna een jaar geleden plaats vond, kwamen hersentumoren ineens heel erg dichtbij en werden wij met de neus op de feiten gedrukt over de ernst van de ziekte. Wij zijn dan ook blij om een mooi bedrag te mogen doneren aan het UMC Utrecht. Het UMC Utrecht faciliteert veel onderzoeken, waarbij het ziekenhuis gespecialiseerd is in onderzoek naar hersentumoren. Met dit onderzoek probeert het UMC Utrecht te ontdekken hoe het immuunsysteem van de mens invloed heeft op hersentumoren. Op deze manier hoopt het UMC Utrecht bestaande behandelingen te kunnen verbeteren. Met de donatie, die volledig naar het onderzoek gaat, kan het onderzoek nog een jaar doorgaan en worden er hopelijk veel mensen geholpen.

“De impact van hersentumoren staat mij erg dichtbij. Het onderzoek is dan ook van grote waarde voor mij en ik ben erg blij en trots dat ik de berg op kon fietsen om vervolgens dit bedrag te doneren.” – Pascal Verhoef, manager recruitment.