Between wint vierde keer op rij FD Gazelle award 2019 - Between Staffing
3647
post-template-default,single,single-post,postid-3647,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

We hebben het kwartet dit jaar bereikt! Voor de vierde keer op rij plaatst Between zich op de lijst “snelst groeiende bedrijven van Nederland”. Met trots namen we de award gisteren in ontvangst tijdens de indrukwekkende award show in de Philharmonie in Haarlem. De omzet van Between groeide het afgelopen jaar met ruim 80%, wat zorgde dat we in de prijzen vielen. Daarnaast is Between, na Coolblue goed voor €1,35 mrd, met €414 mln de onderneming met de hoogste omzet in de regio West. 

Financieele Dagblad

Het Financieele Dagblad reikt jaarlijks de awards uit aan de Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid en het laatste jaar winstgevend afsloten. Het Financieele Dagblad verdeelt de provincies in Noord, Oost, Zuid en West. Binnen de westelijke provincies zijn maar liefst 311 ondernemingen die tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland horen.

Super trots!

Wij zijn vereerd, als bedrijf en als team, om opnieuw de award in ontvangst te nemen. Ons team zet zich dagelijks met veel ambitie en passie in om mensen met elkaar te verbinden. Met oog voor kwaliteit zorgen wij dagelijks voor tevreden opdrachtgevers, leveranciers en professionals en een groeiende omzet. De FD Gazelle Award 2019 is een mooi teken van deze groei, waar we super trots op zijn!