CJIB kiest Between Staffing voor het leveren van ICT-professionals
5954
post-template-default,single,single-post,postid-5954,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

CJIB kiest Between Staffing voor het leveren van ICT-professionals

aanbesteding CJIB

Amsterdam, 19 juli 2021

Het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) heeft Between Staffing, als een van de zeven gegunde opdrachtnemers, gekozen voor de Europese aanbesteding voor de inhuur van ICT-professionals. De intermediair gaat – samen met CGI, Alten, Corebase, Devoteam en IT Topdogs – aan de slag om het CJIB te voorzien van kwalitatief goede tijdelijk in te zetten professionals. De raamovereenkomst gaat in op 1 oktober 2021 en kent een looptijd van vier jaar. De geraamde totale opdrachtwaarde bedraagt 58 miljoen euro.

Het CJIB heeft behoefte aan verschillende soorten ICT-expertise, waaronder zeer schaarse. Gerjan Bomhof, account director Between Staffing, is ervan overtuigd aan deze vraag te kunnen voldoen: “Wij hebben in de afgelopen 20 jaar een groot netwerk aan opdrachtgevers, detacheerders en zzp’ers opgebouwd. Hierdoor hebben wij ruime ervaring met het monitoren, herkennen en voorspellen van ontwikkelingen met betrekking tot ICT-profielen. Deze kennis en professionaliteit gebruiken wij om voor het CJIB relevante ontwikkelingen proactief te identificeren, informeren en adviseren, én professionals aan het CJIB te blijven leveren.”

Bijdrage aan geloofwaardigheid en gezag van de overheid
Het CJIB is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Justitie en Veiligheid en staat vooral bekend van de inning van verkeersboetes, maar int bijvoorbeeld ook schadevergoedingsmaatregelen, dwangsommen en bestuurlijke boetes voor andere overheden. Daarnaast is de instantie verantwoordelijk voor de tenuitvoerlegging van strafrechtelijke beslissingen. Met de uitvoering van deze taken leveren zij een belangrijke bijdrage aan de geloofwaardigheid en het gezag van de overheid.

Bomhof kijk uit naar een goede samenwerking bij het ondersteunen van het CJIB bij de uitvoering van deze taken. “Ons team maakt zich sterk om van dit contract een groot succes te maken.”

Over Between Staffing
Between Staffing, onderdeel van HeadFirst Group, bestaat sinds 2000 en zoekt, vindt en contracteert professionals voor interim opdrachten bij grote opdrachtgevers. Between ontzorgt opdrachtgevers rondom inhuurrisico’s, geeft advies over inhuurprocessen, benchmarkt op kwaliteit en tarief en verzorgt contractbeheer en payrolling. Tot de opdrachtgevers behoren een groot deel van de centrale overheid, banken, verzekeraars, provincies, universiteiten, multinationals en system integrators.