Consortium samenwerking DJI succesvol van start - Between Staffing
3029
post-template-default,single,single-post,postid-3029,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Consortium samenwerking DJI succesvol van start

Bij Between hebben we keihard gewerkt om de Europese aanbesteding voor ICT-inhuur voor Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) te winnen en zetten we ons voor 100% in om dit tot een succes te maken. Dat doen we natuurlijk niet alleen, maar met hulp van onze consortium partners.

Om de samenwerking goed in te luiden, hebben we woensdag bij Between een bijeenkomst georganiseerd. Belangrijk om DJI het beste van dienst te kunnen zijn, is om elkaar beter te leren kennen. Door de sterke punten van onze partners te leren kennen, inspireren we elkaar, zijn we in staat om de dienstverlening beter af stemmen en gezamenlijk DJI succesvol te bedienen.

Na een korte presentatie van de Bidmanager en Accountmanager was het tijd voor een gezellige borrel. Onder het genot van heerlijke zelfgemaakte hapjes en een goed glas champagne zijn de eerste kennismakingen en ideeën ontstaan. Vanaf 15 augustus gaat het nieuwe contract in en hopen we op een mooie samenwerking voor de komende 4 jaar.

Sta jij als professional al ingeschreven op onze vacature platform Jobcatcher? Vanaf heden vind je daar alle opdrachten voor DJI. Dus zorg dat je er als eerste bij bent.