De belangrijke schakel; contracting afdeling - Between Staffing
3415
post-template-default,single,single-post,postid-3415,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Contracting afdeling Between

Wist jij dat onze medewerkers van de contracting afdeling gemiddeld meer dan 75 contracten per week op hun bureau krijgen? En dat zij per uur gemiddeld 35 vragen beantwoorden?

Wij bij Between verbinden dagelijks ZZP’ers en leveranciers met opdrachtgevers. De stille kracht van ons bedrijf is de contracting afdeling en zeker voor de ZZP’er en leverancier zijn zij een belangrijk bedrijfsonderdeel. Lees hier waar zij zich mee bezig houden op een normale werkdag.

De stille kracht

Ze lijken stil, maar op de achtergrond hoor je getik, telefoons rinkelen en druk overleg. De contracting afdeling zorgt dat alles op rolletjes loopt voor de professionals die onder contract staan. Deze afdeling is een belangrijke schakel voor opdrachtgevers en verwerkt dagelijks vele documenten, e-mails en telefoontjes. Het is aan de contracting medewerkers om alle aangeleverde documenten te controleren op juistheid, te schakelen met opdrachtgevers en professionals en dat uiteraard binnen gestelde deadlines. Daarnaast zorgen zij dat wordt voldaan aan de compliancy eisen van opdrachtgevers (het compleet maken van dossiers), het oplossen van fouten in het systeem, het ondersteunen van sales collega’s en het drinken van meerdere koppen koffie op een dag.

Oog voor detail

Het is niet niks; alle taken waarmee onze contracting medewerkers te maken krijgen. Zorgvuldig en stressbestendig zijn dan ook twee van de belangrijkste eigenschappen voor het werk. De medewerkers zijn de “gatekeepers” voor een goede workflow, daarmee de basis van verschillende werkprocessen. Contracten, VOG’s, voorwaarden, screeningen, alles moet langs de contracting afdeling. Vragen via de telefoon, via de mail en collega’s die langskomen. Het gebeurt dagelijks en vaak allemaal tegelijk.

Mandy Vader, medewerker contractadministratie: “Zes dingen tegelijk doen, dat is waar ik blij van word. Als ik op een dag meerdere ZZP’ers persoonlijk kan helpen met vragen, via de mail ondersteuning kan bieden en meerdere collega’s verder op weg kan brengen, ga ik met een goed gevoel naar huis.”

Er werken bij Between elke dag 10 collega’s op de contracting afdeling. Het is er druk, vooral aan het begin van de maand wanneer alle documenten binnenstromen als regen in oktober. De dames werken met precisie, snelheid en vooral enthousiasme. Zij zorgen daadwerkelijk voor de verbinding tussen ZZP’er of leverancier en opdrachtgever, iets waar Between voor staat. Zij zorgen voor het stuk “zwart op wit” en ondersteunen alle partijen. De contracting afdeling is de olie in onze machine, zonder hen kunnen wij de verbinding niet maken.

Heb je een vraag voor onze contracting collega’s, of voor onze afdeling recruitment of afdeling finance?