De voordelen van een broker als tussenpartij - Between Staffing
5148
post-template-default,single,single-post,postid-5148,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Voordelen broker

De vraag wordt ons nog wel eens gesteld: “Wat heb ik als zzp’er aan een tussenpartij zoals Between?” De vraag komt voornamelijk wanneer zzp’ers op zoek zijn naar een nieuwe (ICT) opdracht en op onze website belanden. Wij maken het namelijk voor professionals mogelijk om via ons opdrachten te vinden, hierop te reageren en te starten bij een interessante opdrachtgever. Dit kun je natuurlijk ook zelf doen. Maar toch brengt een tussenpartij zoals Between voordelen met zich mee. In dit artikelen lichten wij deze graag toe waarbij wij onze werkwijze verduidelijken.

Toegang tot een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers

Between Staffing is een broker, ook wel een intermediair genoemd. Dit betekent dat wij een tussenpartij voor organisaties en professionals zijn. Wij zetten ons in om de juiste kandidaten te vinden voor de opdrachten van de bedrijven. Hierdoor nemen wij juridische risico’s van de organisaties grotendeels over. Wij nemen ook de urenadministratie, facturatie, controle en betalingen van facturen, vergoedingen en declaraties, en screening van professionals over.

Als broker hebben wij veel diverse opdrachtgevers voor wie wij de juiste kandidaat zoeken. Voorbeelden hiervan zijn diverse overheidsinstanties zoals Ministerie van Defensie en Ministerie van Binnenlandse Zaken. Maar wij hebben ook opdrachtgevers zoals de NS, Nationale Nederlanden en Stichting Nuffic. Voordeel van ons grote netwerk voor jou is dat je toegang krijgt tot veel opdrachtgevers. Wij kennen de opdrachtgevers en hun opdrachten goed, waardoor wij makkelijker de juiste kandidaat plaatsen die aansluit op de opdracht.

Wat wij dus voor jou als broker betekenen, is toegang tot veel opdrachten in verschillende sectoren. Er zijn veel diverse aanvragen vanuit onze opdrachtgevers, waardoor iedere professional aan de slag kan met een geschikte opdracht. Daarnaast bieden wij jou toegang tot opdrachtgevers die geen inhuurcontract rechtstreeks met professional afsluiten, zoals bijvoorbeeld de meeste overheden.

Eenvoudig vacatureplatform

Alle opdrachten die wij van onze opdrachtgevers binnen krijgen, plaatsen wij op het platform Jobcatcher, waarop jij kunt reageren. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste opdrachten raden wij je aan om een account aan te maken. Naast dat je eenvoudig reageert met een account, kunnen wij je ook op de hoogte houden van voor jou interessante opdrachten. Het is namelijk mogelijk om jobalerts in te stellen met een account. Een jobalert is een automatisch verstuurde e-mail die jou laat weten wanneer er een opdracht online is gezet die past bij jouw opgegeven voorkeuren. Je geeft door voor welke functie jij opdrachten zoekt, binnen welke sector en in welke provincie je aan de slag wilt. Met Jobcatcher maken wij het hierdoor voor jou nog makkelijker om nieuwe (ICT) opdrachten te vinden.

Wanneer je een opdracht hebt gevonden en hierop hebt gereageerd, dan bekijken onze recruiters jouw profiel en motivatie. Doordat wij de organisaties goed kennen, weten wij welke ervaringen en vaardigheden zij zoeken en maken wij zo eenvoudiger de juiste match. Ben jij de kandidaat die zij zoeken? Dan nemen wij contact met je op met het bericht dat wij jou voorstellen. Stellen wij jou niet voor? Dan laten wij dit natuurlijk weten met de reden waarom niet, zodat je verder kan zoeken naar een beter passende opdracht. Wellicht hebben wij een andere opdracht waar we jou beter op vinden passen. Wanneer wij jou voorstellen en je bent geselecteerd, plannen wij samen een intakegesprek in. Kiezen ze jou vervolgens voor de opdracht? Dan zijn wij samen met jou blij en wensen wij jou heel veel succes met de opdracht. Is je opdracht voltooid en ben je op zoek naar de volgende? Dan kun je wederom op Jobcatcher terecht.

Dit is in het kort onze werkwijze. Tijdens dit proces communiceren wij altijd transparant. Wij houden je op de hoogte gedurende het proces, zodat jij weet wat je te wachten staat. Heb je tussendoor vragen over de opdracht? Onze recruiters staan je graag te woord en denken met je mee.

Between als broker

Wij maken het vinden van opdrachten voor jou eenvoudig en toegankelijk. Dit doen wij met een persoonlijke aanpak, kennis en veel enthousiasme. Ben je benieuwd wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen? Of heb je andere vragen over wat wij voor jou doen als tussenpartij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!