DICTU selecteert Between voor de inhuur van ICT-professionals
5799
post-template-default,single,single-post,postid-5799,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

DICTU selecteert Between als partner voor de inhuur van ICT-professionals

DICTU selecteert Between

Between is door Dienst ICT Uitvoering (DICTU) geselecteerd als één van de negen partijen voor het tijdelijk ter beschikking stellen van kwalitatief goede ICT-professionals. Vanaf 23 maart 2021 verzorgt ons team de werving en selectie met de daarbij behorende afhandeling van administratie, contracten en financiën. De raamovereenkomst heeft naar verwachting een contractwaarde van 316 miljoen euro over een maximale looptijd van vier jaar. Wij kijken uit naar een goede samenwerking met DICTU waarbij wij hen ondersteunen door het beschikbaar stellen van ICT-professionals tegen een marktconform tarief voor de tijdelijke opdrachten van de organisatie.

Kwaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit en informatieveiligheid

DICTU is één van de grotere ICT-dienstverleners binnen de Rijksoverheid. Zij ondersteunt diverse primaire processen van onder andere de Ministeries van EZK en LNV, inclusief de uitvoeringsorganisaties. Kernwaarden die DICTU centraal stelt zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit en informatieveiligheid. Waarden die ook bij ons een rode draad vormen in de uitvoering van onze dienstverlening. Samen met onze onderaannemers zet ons team hun beste been voor om te zorgen dat de raamovereenkomst een groot succes wordt.