DUO Groningen kiest Between voor de inhuur van ICT-professionals
5589
post-template-default,single,single-post,postid-5589,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

DUO Groningen selecteert Between als partner voor de inhuur van ICT-professionals

DUO-Groningen

Between is door DUO Groningen geselecteerd als één van de acht partijen voor het tijdelijk ter beschikking stellen van kwalitatief goede ICT-professionals. Vanaf 1 januari 2021 verzorgen wij de werving en selectie met de daarbij behorende afhandeling van administratie, contracten en financiën. De raamovereenkomst heeft naar verwachting een contractwaarde van 50 miljoen euro per jaar over een looptijd van vier jaar. Het team van Between kijkt uit naar een goede samenwerking waarbij zij DUO Groningen ondersteunen door het beschikbaar stellen van het leveren van gekwalificeerde ICT-professionals.

Kwalitatief goede ICT-professionals voor DUO Groningen en ODC-Noord 

Loek de Jeu, account director: “Wij zijn blij DUO Groningen en ODC-Noord voor vier jaar te mogen ondersteunen met de werving en selectie van best passende ICT-professionals. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking waar wij samen met onze partners een succes van gaan maken. Voor ons zijn deze interessante klanten uit deze regio erg belangrijk om ook voor onze partners en zp’ers uit deze regio, uitdagende opdrachten te mogen vinden. Ons klantteam is klaar om kwalitatief goede ICT-professionals ter beschikking te stellen voor tijdelijke opdrachten ten behoeve van DUO Groningen en ODC-Noord.”