Gemeente Ede kiest Between voor inhuur ICT specialisten - Between Staffing
3265
post-template-default,single,single-post,postid-3265,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Gemeente Ede kiest voor Between

Between Staffing, expert in personal staffing, wordt één van de 3 partijen die de gemeente Ede gaat ondersteunen met het werven en selecteren van tijdelijke ICT specialisten.

De gemeente Ede is met zijn 32.000 hectare één van de grootste gemeenten van Nederland. Bijna 90% van dit grondoppervlak bestaat uit groen. In Ede stad en de omringende dorpen Bennekom, De Klomp, Ederveen, Harskamp, Lunteren, Otterlo en Wekerom wonen ruim 113.400 inwoners. De totale contractuur is maximaal 4 jaar.

Klantteam ‘Lokale Overheid’ geïnspireerd

Rein Buijtelaar, algemeen directeur bij Between: “Ede is een hele mooie gemeente en ligt centraal tussen invloedrijke, stedelijke netwerken. Ede is een strategische uitvalsbasis voor werken, wonen, leren, studeren en vrije tijd. Nadat we vorig jaar de gemeente Vlaardingen en dit jaar de gemeente Haarlem als nieuwe klanten mochten verwelkomen bij Between, zijn we heel erg blij dat ook de gemeente Ede voor Between heeft gekozen om tijdelijke ICT specialisten te selecteren en contracteren. De thema’s groen, gezond en actief van de gemeente Ede zijn zeer aansprekend en inspirerend voor het klantteam ‘Lokale Overheid’ van Between om de kracht van personal staffing ook voor de gemeente Ede vorm te geven. Door het werven en selecteren van de beste resources haalt Between prachtige resultaten.”