Webinar trends in 2021 8dec

Wat een jaar was 2020. Nu jij als zelfstandig professional enigszins gewend bent aan het thuiswerken en ‘het nieuwe normaal’ de norm is, kunnen we vooruit kijken. Op dinsdag 8 december om 15.00 uur neemt sector banker Han Mesters jou in een webinar van 90 minuten mee in de flexibele arbeidsmarkt van 2021.

Al jaren organiseert HeadFirst elke tweede dinsdag van de maand de kennissessie HeadsUp met als doel zp’ers te informeren, inspireren en verbinden. Nu we de samenwerking met HeadFirst zijn aangegaan, nodigen we je hier als ingezette professional via Between graag voor uit.

Al ruim 250 zelfstandig professionals gingen jou voor en hebben zich aangemeld voor de december-editie ‘Trends in 2021’. Wil jij deel uitmaken van dit gezelschap? Meld je dan snel aan!

Visie op trends in de zakelijke dienstverlening

Han Mesters is Sector Banker bij ABN AMRO en binnen de afdeling Sector Advisory verantwoordelijk voor de zakelijke dienstverlening. Hij geeft regelmatig presentaties over trends en heeft een aantal rapporten geschreven over human capital, omdat dat onderwerp het bindende element is in zijn sector. Han is bedrijfskundige en economisch historicus en heeft als specialisatie strategie.

Aanmelden 8 december 2020

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.