Hoge Colleges van Staat en SER slaan handen ineen met Between voor tijdelijk extern personeel

Between gaat de Hoge Colleges van Staat en de SER in de komende twee jaar voorzien in de behoefte aan tijdelijk extern personeel. De intermediair sluit raamovereenkomsten voor de percelen ‘ICT personeel’ en ‘overige inhuurbehoefte’ en wordt daarmee onder meer verantwoordelijk voor de werving en selectie van kwalitatieve tijdelijke professionals en de bijbehorende administratieve afhandeling.

De deelnemers van de Hoge Colleges van Staat zijn Raad van State, Algemene Rekenkamer, Kanselarij der Nederlandse Orden, Tweede Kamer der Staten-Generaal, Eerste Kamer der Staten-Generaal en Nationale Ombudsman. Daarnaast is de Sociaal-Economische Raad aangesloten bij deze aanbesteding. Between is bij vier deel van de deelnemende partijen de huidige intermediair en zusteronderneming Staffing MS bedient – als Managed Service Provider – op dit moment de Nationale Ombudsman.

“Deze bestaande relaties zijn positief voor de toekomstige voortzetting, we weten hoe we het prettigst samenwerken en het inhuurproces is grotendeels al met elkaar afgestemd. Voor de andere deelnemende partijen stemmen we specifieke informatie, stappen en acties nauwkeurig af, zodat wij te allen tijde een implementatie uitvoeren die optimaal aansluit op de eisen en wensen”, licht Koen van Rijn, Director Intermediair Services, toe.

Verlenging en uitbreiding

De overeenkomsten van het perceel van het perceel ‘Overige inhuurbehoefte’ zijn reeds gestart op 15 oktober 2022 en van het ‘ICT personeel’ op 13 november 2022. In beide gevallen geldt een uitzondering van de raamovereenkomst voor de Nationale Ombudsman, die start op 20 januari 2023.

Van Rijn vertelt: “In de afgelopen vier jaar was het perceel ‘ICT personeel’ bij Between ondergebracht. We zijn er ontzettend trots op dat we onze samenwerking de Hoge Colleges van Staat en de SER kunnen voorzetten en des te meer dat we deze kunnen uitbreiden met de inhuur van vele andere profielen. Het betreft bijvoorbeeld personeelsadviseurs, arbeidsjuristen, organisatieadviseurs, facilitair medewerkers, onderzoekers, inkoopadviseurs en business analisten. Alle openstaande opdrachten zijn per de genoemde datum te vinden in Select, het grootste platform voor professionals in Nederland voor directe toegang tot opdrachtgevers.”