Intakegesprekken gedurende de Coronacrisis - Between biedt oplossing
4602
post-template-default,single,single-post,postid-4602,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Intakegesprekken gaan door ook tijdens coronacrisis

Als professional heb je maar één keer de kans om je goed te presenteren tijdens een intakegesprek. Door de maatregelen die zijn genomen in verband met het coronavirus vinden intakegesprekken digitaal en telefonisch vanuit huis plaats. Niet altijd de beste plek om indruk te maken. De hond die blaft, kinderen die gedag komen zeggen en andere huishoudelijke geluiden. Het leidt af van waar het gesprek echt omgaat: jouw potentiële opdracht. Wij hebben daar een oplossing voor bedacht.

Geïsoleerde intakekamers beschikbaar

Vanaf vandaag (23 maart 2020) stellen wij geïsoleerde intakekamers in Rijswijk beschikbaar om intakegesprekken door te laten gaan. Persoonlijke benadering zit in onze bedrijfscultuur, net als het vinden van oplossingen. Door het beschikbaar stellen van deze kamers krijgt elke professional de mogelijkheid om zich goed te kunnen presenteren, ook tijdens deze Coronacrisis.

Wij ontvangen de professional op locatie waar hij/zij de geïsoleerde en hygiënische intakekamer binnengaat. De locatie voldoet aan alle veiligheidsnormen die het RIVM stelt. In deze kamer kan de professional in alle rust, voorzien van goede akoestiek en camera, via Skype het intakegesprek met de opdrachtgever voeren. Een heel stuk professioneler dan vanuit huis.

Between staat voor jou klaar

Wil jij gebruik maken van een intakekamer om zo jouw intakegesprek in alle rust te voeren? Neem dan contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden!