Vacature Junior/medior fullstack developer - Between Staffing Amsterdam
5479
post-template-default,single,single-post,postid-5479,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
fullstack developer

Ben jij nauwkeurig en gaat je hart sneller kloppen van innovatie?

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf met veel leuke mensen die gezamenlijk en vol enthousiasme de ambities van Between waarmaken. Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid nemen en vooral plezier in je werk staan hierbij centraal. Wij zijn de snelst groeiende intermediair van Nederland. Door de groei is Between nu onder meer op zoek naar een junior/medior fullstack developer.

* Solliciteren duurt 1 minuut

Jouw taken

Als junior/medior fullstack developer van Between ben je onderdeel van een klein en hecht team dat verantwoordelijk is voor de doorontwikkeling van het Jobcatcher platform. Jouw taken binnen dit team richten zich vooral op het uitwerken van userstories en de implementatie daarvan. Daarnaast ben je actief medespeler in het vaststellen, inschatten en bijsturen van actuele ontwikkelingsvraagstukken.

Jouw achtergrond

Bij voorkeur zoeken we een fulltime junior/medior fullstack developer met ervaring in Laravel/Php, Angular 8 en Javascript. Verder is het prettig als je al kennis hebt van SQL en Azure omgevingen. Ervaring met Gitlab is een pré. Tevens graag ervaring met Docker. Tenslotte is het van belang dat je Agile methodologie begrijpt en weet te ondersteunen.

Verder zijn wij op zoek naar een medewerker die nieuwsgierig, een echte teamplayer en out of the box ingesteld is.

Wij bieden

  • een werkomgeving die door de dynamiek iedere dag weer anders is;
  • een informele werksfeer waarbij collega’s altijd voor elkaar klaarstaan;
  • een baan waar successen samen worden gevierd;
  • flexibele werktijden.

De verdere procedure

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, solliciteer dan direct! Succes en wellicht kunnen we al snel gezamenlijk proosten.

Heb je nog vragen? Bel met Nick van der Veen, productowner van ons Jobcatcher platform, op +31 20 – 584 08 57.

Wij kijken uit naar jouw reactie!

#teambetween

Impressie van Between

Solliciteer op de fullstack developer vacature!

  • Stap 1. Kandidaat informatie