Logius kiest Between als partner voor inhuur ICT-professionals
5462
post-template-default,single,single-post,postid-5462,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Logius gewonnen aanbesteding

Between is door Logius, onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, geselecteerd als één van de zes Opdrachtnemers voor het tijdelijk ter beschikking stellen van ICT-professionals.Wij zijn trots op dit resultaat dat wij met onze onderaannemers hebben behaald en kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Logius!

De geraamde opdrachtwaarde is 80 miljoen euro, heeft een looptijd van 4 jaar en wordt verdeeld over 6 Opdrachtnemers. De overeenkomst gaat in op 5 oktober 2020.

De best passende ICT-professionals voor de digitale overheid

Rein Buijtelaar, algemeen directeur bij Between Staffing: “Logius is de dienst digitale overheid van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Logius beheert overheidsbrede ICT-oplossingen en gemeenschappelijke standaarden, die de communicatie tussen overheden, burgers en bedrijven vereenvoudigen. Between Staffing en haar onderaannemers voelen zich thuis in het hart van de digitale overheid en zijn blij en trots dat we met onze ICT-professionals een bijdrage mogen leveren aan het succes van Logius.”