Maatregelen in verband met het coronavirus
4428
post-template-default,single,single-post,postid-4428,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Maatregelen corona Between Staffing

We hebben allemaal te maken met het coronavirus dat zich door de wereld, en zo ook Nederland, verspreid. Om verdere verspreiding tegen te gaan, nemen ook wij maatregelen. Wij gaan door met ons werk, je kunt ons nog steeds bereiken, maar we doen het anders dan je van ons gewend bent.

Wij volgen de maatregelen die de overheid op 12 maart heeft aangekondigd. Daarom gelden de volgende maatregelen vanaf heden en gelden in ieder geval tot 28 april:

Ingezette professionals

Ben jij door ons ingezet bij één van onze opdrachtgevers? Dan geldt dat wij het beleid van onze opdrachtgevers volgen. Wij adviseren jou om samen met je opdrachtgever te bespreken hoe je op dit moment jouw taken kunt voortzetten. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Wij werken zoveel mogelijk thuis

De komende tijd werken onze collega’s in twee teams om de dag thuis en op kantoor om verdere verspreiding te voorkomen en de invloed van mogelijke besmetting op de bedrijfsvoering te verkleinen. Dit heeft geen invloed op de dienstverlening die wij bieden. Wij blijven doorwerken en zorgen ervoor dat jij als professional, opdrachtgever of leverancier zo weinig mogelijk hinder ondervindt.

Wij blijven bereikbaar

Onze afdelingen blijven bereikbaar via e-mail en telefoon. Neem indien mogelijk direct contact op met jouw contactpersoon, zo helpen wij jou direct met je probleem.

Afspraken zoveel mogelijk telefonisch en online

Om fysiek contact tussen mensen te verminderen, verplaatsen wij onze afspraken zoveel mogelijk naar telefonische afspraken of afspraken via Skype.

Meetups

Om verspreiding te voorkomen hebben wij ook onze geplande Meetups geannuleerd en verplaatsen wij deze naar een nieuwe datum. Zodra wij meer weten over een nieuwe datum, zullen wij dit communiceren via onze LinkedIn.

Als je nog andere vragen hebt, neem vooral contact met ons op. Wij helpen je graag.