Meetup Continuous Delivery – woensdag 12 februari - Between Staffing
4057
post-template-default,single,single-post,postid-4057,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Rijkswaterstaat neemt je mee in de praktijk van Continuous Delivery. Deze benadering in softwareontwikkeling is gericht om ideeën zo snel en efficiënt mogelijk in productie te krijgen, belooft kortere doorlooptijden, betere integratie tussen development en operations en gerichtere software. 

Daar komt nog bij dat de kosten lager zijn. Deze methode gaat een stap verder dan Agile softwareontwikkeling. Dat klinkt natuurlijk fantastisch, maar is dit niet te mooi om waar te zijn? Between Staffing en Fortezza organiseren een Meetup waarbij 2 sprekers jou overtuigen met voorbeelden uit de theorie en praktijk, waaronder voorbeelden van Rijkswaterstaat.

Na deze Meetup weet jij meer over:
– Wat Continuous Delivery precies is. Hoe verhoudt het zich met Agile en DevOps?
– Wat de effecten van Continuous Delivery op software-ontwikkeltrajecten zijn.
– Praktijk voorbeelden: succesvolle ervaringen met (de implementatie van) Continuous Delivery

De sprekers zijn:
Allard Baronner, verantwoordelijk voor Continuous Delivery implementaties binnen Rijkswaterstaat, start met een aantal praktijkvoorbeelden. Daarnaast heeft hij vanuit de Erasmus Universiteit onderzoek gedaan naar het effect van Continuous Delivery op software-ontwikkeltrajecten. Hij vertelt zijn bevindingen en wat hem op viel.

Wijnand Top, zelfstandig ondernemer, helpt onder andere organisaties als Rijkswaterstaat en ING om de benodigde techniek voor Continuous Delivery te realiseren en teams hierop te onboarden. Tevens adviseert hij het management bij de implementatie van CD binnen organisaties. Hij is onze tweede spreker deze avond.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

17:30 – Inloop

18:00 – Diner

18:30 – Presentatie Allard Baronner, Rijkswaterstaat

19:30 – Presentatie Wijnand Top, zelfstandig ondernemer

20:30 – Borrel

Wil je er woensdag 12 februari bij zijn? Meld je dan nu aan voor de Meetup!