Meetup Data Science – dinsdag 4 februari - Between Staffing
3481
post-template-default,single,single-post,postid-3481,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Ben jij geïnteresseerd in wat je met data kunt en hoe je informatie bruikbaar maakt? Between organiseert op dinsdag 4 februari een Meetup in samenwerking met Dataiku, Dataworkz en de FIOD. Het wordt een avond gevuld met interessante presentaties, nieuwe contacten en een hapje en een drankje. Ben jij er ook bij?

Tijdens de Meetup treden er drie data science experts naar voren om over hun ervaringen in de industrie te vertellen. De sprekers zijn:

Bart Koek, Solutions Architect EMEA bij Dataiku, start de avond met zijn visie over data science. Hij geeft een presentatie over “hoe een data science platform niet alleen data scientists kan helpen bij projecten in productie”.

Arno Broekhof, Full Stack Data Engineer bij DataWorkz, waarbij hij altijd oplossingen wil realiseren om behoeftes te vervullen waarbij simplicity key is en kan hier dan ook heel gepassioneerd over spreken, ook vindt hij het leuk om andere te helpen en kennis te delen. Hij geeft de presentatie “data science as a service”

Tegenwoordig heeft iedereen het over Cloud, AI, ML, Serverless, Data Science, Analytics, CI/CD, DevOPS, Security, API’s. Maar wat betekent dit nu voor een organisatie,

  • Hoe ziet het landschap eruit?
  • Hoe kunnen we data producten daadwerkelijk naar productie brengen?
  • Wat gebruiken we nu waarvoor?
  • Wat voor expertises zijn er nodig?

Martijn van Leeuwen, Technisch Projectleider/Product Owner bij de FIOD, geeft de laatste presentatie en vertelt over hoe de FIOD gebruik maakt van data. In zijn presentatie vertelt hij over “hoe de FIOD met de inzet van moderne technologie financieel economische fraude bestrijdt”.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

17:30 – Inloop

18:00 – Diner

18:30 – Presentatie “hoe een data science platform niet alleen data scientists kan helpen bij projecten in productie”

19:15 – Presentatie “data science as a service”

20:00 – Presentatie “hoe de FIOD met de inzet van moderne technologie financieel economische fraude bestrijdt”

20:45 – Borrel

Wil je er dinsdag 4 februari bij zijn? Meld je dan nu aan voor de Meetup!