Ministerie van BZK kiest Between voor ICT Inhuur -
4687
post-template-default,single,single-post,postid-4687,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Between geselecteerd als mantelpartij voor BZK

Wij zijn zeer verheugd dat het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties (BZK) Between als mantelpartij heeft geselecteerd voor haar ICT Inhuur. De raamovereenkomst heeft een maximale omvang van 150 miljoen euro over een looptijd van maximaal 4 jaar en gaat in per 1 mei 2020. Between kijkt uit naar een succesvolle samenwerking om samen met haar partners BZK te ondersteunen door onder andere het leveren van gekwalificeerde ICT-professionals.

De volgende Deelnemers zijn onderdeel van de raamovereenkomst: Kerndepartement van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, de Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk (UBR), het Rijksvastgoedbedrijf, Doc-Direkt, de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG), de Rijksdienst Caribisch Nederland, de Huurcommissie en FMHaaglanden (FMH). Het ministerie heeft in totaal met 7 inschrijvers een raamovereenkomst afgesloten voor tijdelijke inhuur van ICT-professionals.

Samen, democratisch, slagvaardig en duidelijk

Rein Buijtelaar, algemeen directeur bij Between Staffing: “Het Ministerie van BZK is altijd een belangrijke klant geweest in de geschiedenis van Between. Daarom zijn we bijzonder verheugd dat we met Between en onze onderaannemers, leveranciers en zzp’ers weer een bijdrage mogen leveren aan de missie van BZK ‘Samen leven en wonen, in een democratische rechtsstaat, met een slagvaardig bestuur en duidelijk voor mensen’. De voorlopige gunning was al in 2019, een jaar waarin we nieuwe contracten met bestaande en nieuwe opdrachtgevers hebben afgesloten, zoals DJI, de Hoge Colleges van Staat, Kennisnet en Universiteit Utrecht.

De definitieve gunning is nu een feit. Ons klantteam “Binnenlands Bestuur” is  ontzettend gedreven om samen met onze leveranciers, de overige opdrachtnemers en het ministerie van BZK een groot succes van deze raamovereenkomst te maken.”