Ministerie van EZK en Ministerie van LNV kiezen Between voor IT inhuur
5169
post-template-default,single,single-post,postid-5169,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Ministerie van EZK en Ministerie van LNV kiezen Between voor IT inhuur

Gunning EZK en LNV

Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) hebben Between Staffing als mantelpartij geselecteerd voor de inhuur van IT-professionals. De raamovereenkomst heeft een geprognotiseerde jaarlijkse omvang van 35 miljoen euro over een looptijd van 4 jaar en gaat in per 15 juli 2020. Between kijkt uit naar een succesvolle samenwerking om samen met haar partners EZK en LNV te ondersteunen door onder andere het leveren van gekwalificeerde IT-professionals. 

De volgende Deelnemers zijn onderdeel van de raamovereenkomst: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, Autoriteit Consument & Markt, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Centraal Planbureau, Agentschap Telecom, Kerndepartement EZK en Kerndepartement LNV (inclusief Staatstoezicht op de Mijnen en Nationaal Coördinator Groningen) en Staatsbosbeheer. Het ministerie heeft met in totaal met acht partijen een raamovereenkomst afgesloten voor de tijdelijke inhuur van professionals.

Samen maken wij een succes van deze raamovereenkomst

Rein Buijtelaar, algemeen directeur bij Between Staffing: “Wij zijn bijzonder verheugd dat we met Between en onze partners, leveranciers en zzp’ers een bijdrage mogen leveren aan het succes van de ministeries. Ons klantteam zal deze mooie uitdaging met beide handen aanpakken om een succes te maken van de raamovereenkomst. Het betreft kwalitatief goede IT-professionals tegen een marktconform tarief ter beschikking stellen voor tijdelijke opdrachten ten behoeve van de Deelnemers.”