Nieuw: leerpaden in Select Academy

Acht maanden geleden lanceerden we Select Academy, met als doel: ‘een leven lang leren’ laagdrempelig maken. Dat slaat aan: inmiddels hebben 1.911 professionals die via HeadFirst Group (waar Between onderdeel van is) aan een opdracht werken hun weg gevonden naar de opleidingsomgeving. Een mooie mijlpaal om een nieuwe functionaliteit toe te voegen: leerpaden.

Wat is een leerpad?
Stel, je hebt jezelf als doel gesteld dat je over 6 maanden certificaat X gehaald wilt hebben. Ter voorbereiding zou je dan eerst de basistraining kunnen volgen, daarna een aantal e-books lezen, een interessante YouTube video kijken, een kennissessie volgen, de training voor gevorderden en tenslotte een proefexamen om je maximaal voor te bereiden. Dit alles kun je samenbrengen in jouw leerpad en er vervolgens een planning aan hangen. Dan zie je de volgende keer dat je inlogt precies waar je bent gebleven.

Knip je einddoel in stukjes

Naast dat je zelf leerpaden kunt aanmaken, hebben wij er ook een aantal klaargezet. Zodat je weet welke leervormen je kunt volgen om bij je einddoel te komen. De eerste vijf leerpaden vind je nu onder ‘Organisatieleerpaden’, en dat worden er alleen maar meer!

Je leert alles over de basisprincipes van het werken in en het beheren van de cloud. Je maakt kennis met de technische en de zakelijke impact van Cloud Computing, duikt in de technologieën en wat hun meerwaarde kan zijn voor bedrijven en leert wat er komt kijken bij het beheren van een cloudinfrastuctuur. Deze training bereid jou optimaal voor op het CompTIA Essentials+ (CLO-002) examen en het CompTIA Cloud+ (CV0-003) examen.

Je doet de vaardigheden op om een Cloud Engineer, een CloudOps Engineer en uiteindelijk een Cloud Architect te worden. Dit leerpad bestaat ook uit 2 extra aanvullende onderdelen, bijvoorbeeld met trainingen over productiviteitstools (zoals Slack, Jira, Asana Web).

Nu steeds meer bedrijven cloudtechnologie implementeren, is het belangrijk om de juiste beveiligingsmaatregelen te treffen. In dit leerpad onderzoek je de stappen die nodig zijn om van een netwerk security specialist naar CloudOps-beveiligingsarchitect te gaan.

Je doet de vaardigheden op om software te testen, bugs op te sporen en deze te verhelpen. Met de evolutie van DevOps is het testen geautomatiseerd met behulp van verschillende tools, frameworks en scripts. Hierdoor is het testen betrouwbaarder en veel sneller. In dit leerpad leer jij deze verschillende strategieën, tools en technieken toepassen.

Je verkent de rollen van developer, database developer, full stack developer en software architect. Daarbij komen programmeertalen, frameworks en tools zoals Java, Spring Web MVC, JDBC en Redis aan bod.

Werk jij momenteel via Between aan een opdracht?
Dan kun je als onderdeel van de Professionals services – in de vorm van Premium of Excellent – geheel onbeperkt gebruikmaken van het ‘online leren abonnement’ in Select Academy. Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met één van onze Fieldmanagers via 020 – 584 08 57. Zij vertellen je er graag meer over.