NS verlengt raamovereenkomst met Between als enige intermediair
5916
post-template-default,single,single-post,postid-5916,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

NS verlengt raamovereenkomst met Between als enige intermediair

NS aanbesteding

Amsterdam, 24 juni 2021

De raamovereenkomst van Nederlandse Spoorwegen (NS) is wederom gegund aan Between Staffing. Sinds juli 2015 neemt de intermediair als enige partij het contractmanagement voor NS uit handen. Het contract is met drie jaar verlengd inclusief de optie om vijf keer een jaar te verlengen, wat de maximale contractduur op acht jaar brengt.

Samen naar beter bereikbaar en een goede verbinding
NS heeft als missie om Nederland bereikbaar te maken voor iedereen. De reiziger staat bij de organisatie op nummer 1,2 en 3 om ervoor te zorgen dat iedereen veilig, plezierig en betaalbaar kan blijven reizen. Niek Nuhn, account director: “Door onze ondersteuning kan NS zich op deze kernpunten focussen. Wij verzorgen het contractmanagement, zodat zij kunnen werken aan een beter bereikbaar Nederland. Ons team zet hun beste been voor om te zorgen dat dit contract wederom een groot succes wordt.”

Between Staffing, onderdeel van HeadFirst Group, bestaat sinds 2000 en zoekt, vindt en contracteert professionals voor interim opdrachten bij grote opdrachtgevers. Between ontzorgt opdrachtgevers rondom inhuurrisico’s, geeft advies over inhuurprocessen, benchmarkt op kwalitiet en tarief en verzorgt contractbeheer en payrolling. Tot de opdrachtgevers behoren een groot deel van de centrale overheid, banken, verzekeraars, provincies, universiteiten, multinationals en system integrators.