Between stijgt naar de 11e plaats in de Flexmarkt omzetranglijst 2020
5160
post-template-default,single,single-post,postid-5160,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Between Staffing Group stijgt naar de 11e plaats in de Flexmarkt omzetranglijst 2020

De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2020 is gepubliceerd. Met trots staat Between Staffing Group op nummer 11 in de ranglijst. Met een omzet van 474,9 miljoen zijn wij sinds vorig jaar met één plek gestegen. Een mooi resultaat dat wij met het hele team hebben behaald!

Jaarlijks publiceert Flexmarkt de Nederlandse Omzetranglijst Top-100 met de 100 grootste flexbedrijven op basis van hun omzet in het afgelopen jaar. De cijfers worden vergeleken met de omzetcijfers van het jaar daarvoor. Hierdoor zie je duidelijk de groei die wij als bedrijf hebben gemaakt: van 413,5 naar 474,9 miljoen.

In de lijst vind je een overzicht van flexbedrijven, verschillend van klein tot groot. Het betreft bedrijven met allerlei vormen van dienstverlening in personeelsbemiddeling en inhuur. Zo staan er uitzendbureaus in de lijst, maar ook detacheringsbedrijven, zzp-bemiddelaars en MSP-dienstverleners zoals Between. De Flexmarkt Omzetranglijst is gepubliceerd door Flexmarkt in samenwerking met Corporate Finance International (CFI).

Wij blijven onze dienstverlening verbeteren om onze groei te bevorderen. Wij bieden toegang tot veel diverse opdrachtgevers voor wie wij de juiste kandidaat zoeken. Ben jij beschikbaar en op zoek naar een interim opdracht? Kijk dan op ons platform Jobcatcher. Hier plaatsen wij alle aanvragen van onze opdrachtgevers. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.