Problemen met inwerken? Between heeft de oplossing
4621
post-template-default,single,single-post,postid-4621,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Startdatums gaan door

De coronacrisis brengt veel uitdagingen met zich mee. De situatie van voorheen, waarin alles duidelijk en helder was, is er niet meer. De huidige situatie brengt vragen met zich mee. Vragen over startdatums en of die nog wel doorgaan en zo ja, hoe ze doorgaan. De maatregelen die zijn genomen om het coronavirus aan te pakken, maken het namelijk onmogelijk om te starten met je opdracht zoals normaal. Maar “normaal”, dat hoeft ook niet. Deze tijd vraagt om creativiteit en flexibiliteit. Voor ons een mooie uitdaging om samen met opdrachtgever en professional tot een oplossing te komen. Wij hebben meerdere positieve voorbeelden waarbij de startdatum doorgaat, alleen op een andere manier dan we gewend zijn.

Inwerken via video-calls

De professional die wij bij een opdrachtgever plaatste, Rob, had zijn startdatum op 19 maart 2020. Door het coronavirus kon het inwerken niet op locatie van de opdrachtgever plaatsvinden, maar dat was ook niet nodig! Door middel van video calls werd Rob ingewerkt. Het was even wennen, maar de start kon hierdoor plaatsvinden waardoor Rob nu aan zijn opdracht werkt zonder enige hinder. Zowel de opdrachtgever als Rob zijn zeer tevreden over onze aanpak en deze oplossing.

Een thuiswerkopdracht

Een andere professional, Chander, heeft zijn startdatum staan op 1 april. Om ervoor te zorgen dat de opdracht op tijd kan beginnen en het traject geen onnodige vertraging oploopt, is er ook bij hem een ander inwerktraject opgezet. Hij gaat aan de slag met een thuiswerkopdracht dat gelijk zijn inwerkklus is. Hij wordt via video calls bijgestaan door zijn collega, om zo zijn inwerktraject soepel te laten verlopen.

Between denkt met je mee

Het is niet altijd nodig om startdatums te verplaatsen. Er zijn genoeg alternatieven om het inwerken van nieuwe professionals door te laten gaan. Ondervind jij problemen bij het inwerken of twijfel je over de startdatum? Wij bij Between kunnen je helpen! Wij denken met je mee en komen met oplossingen. Zo steunen wij elkaar in deze tijd.