Registreren bij Between

Je registreren bij Between

Ben jij op zoek naar een opdracht en wil je toegang tot ruim 500 opdrachtgevers die professionals zoals jij zoeken? Registreer je dan op Striive, een vrij toegankelijk vacatureplatform waar wij de tijdelijke opdrachten van onze opdrachtgevers op plaatsen. Wanneer je je registreert voer je eenmalig al je gegevens in die je vervolgens automatisch kunt laten invullen wanneer je op een opdracht reageert. Binnen enkele minuten heb jij de stap richting een nieuwe opdracht gezet!

freelance opdrachten

Tijdelijke opdrachten op maat

Met Striive heb jij inzicht in alle tijdelijke opdrachten die wij van onze opdrachtgevers plaatsen. Op het vacatureplatform geef jij zelf aan welke opdrachten, vakgebieden, en opdrachtgevers interessant voor je zijn. Door het instellen van jobalerts ontvang jij via de mail de opdrachten die bij jouw interesse passen. Reageer eenvoudig op de opdrachten en start met jouw nieuwe uitdaging!

Reageren op tijdelijke opdrachten

Door het gebruik van Striive is het gemakkelijker om tijdelijke opdrachten te vinden die bij jou passen. Door het gebruik van filters vind je eenvoudig opdrachten die passen bij jouw expertise. Wanneer je reageert op een opdracht via Striive, ontvangen wij hier direct een bericht van. Onze recruiters gaan vervolgens vol enthousiasme voor jou aan de slag door te beoordelen of je de best passende kandidaat bent om aan te bieden. Word jij uitgenodigd? Dan bereiden onze recruiters je voor op je intake en wellicht start jij snel met je nieuwe opdracht!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: +31 20 – 584 08 59
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: +31 20 – 584 08 52
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: +31 20 – 584 08 53
finance@nl.between.com