Provincie Noord-Holland verlengt raamovereenkomst met Between

Provincie Noord-Holland heeft opnieuw gekozen voor Between als partner voor de inhuur van ICT-professionals. De samenwerking met deze intermediair, die teruggaat tot 2016, zal worden voortgezet na 1 april 2024. Between blijft daarmee verantwoordelijk voor de werving en selectie van kwalitatieve tijdelijke IT-professionals, evenals de bijbehorende administratieve afhandeling. De raamovereenkomst heeft een initiële looptijd van twee jaar, met de mogelijkheid tot verlenging voor twee extra perioden van elk één jaar.

De Provincie Noord-Holland (PNH), met ruim 2,7 miljoen inwoners verdeeld over 48 gemeenten, wenst inhoudelijk regie te kunnen voeren over haar ICT-landschap. Om deze doelstelling te verwezenlijken en kennis te waarborgen, is er behoefte aan flexibele inzet. In Between heeft de provincie een betrouwbare en ervaren partner gevonden voor het inhuren van tijdelijke kandidaten voor ICT-functies. “Between heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vinden en contracteren van tijdelijk personeel voor ongeveer 70 opdrachtgevers, waaronder 4 provincies, 15 gemeenten en 6 ministeries”, licht Mike Gorter, Accountmanager bij Between, toe.

Kwaliteit van dienstverlening en samenwerking
Between ondersteunt PNH bij het creëren, verduurzamen en toegankelijk houden van een aangename woon-, werk- en recreatieomgeving voor haar inwoners. Dit gebeurt door middel van goed georganiseerde dienstverlening met betrekking tot de tijdelijke inhuur van ICT-personeel. “De voortzetting van de samenwerking bevestigt onze bestaande relatie, waar wij natuurlijk trots op zijn. Met volle energie zetten we onze dienstverlening voort in de komende jaren. We nemen hierin belangrijke maatregelen om voldoende geschikte kandidaten aan te bieden, zoals het opzetten van een flexibele pool met tijdige signalering van schaarste, het benaderen van beschikbare kandidaten en het uitbreiden en onderhouden van ons netwerk via leveranciersmanagers,” besluit Gorter.