Wat betekent de samenwerking met HeadFirst Group?
5543
post-template-default,single,single-post,postid-5543,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Wat betekent de samenwerking met HeadFirst Group?

Samenwerking HeadFirst en Between

Op 3 november 2020 is de samenwerking tussen Between en HeadFirst Group een feit geworden. De nieuwe combinatie vormt de marktleider in de Benelux op het gebied van het professioneel organiseren van externe inhuur. Daarnaast worden wij het grootste opdrachtenplatform van Nederland voor directe toegang tot opdrachtgevers.

Gezamenlijk biedt de groep een grote diversiteit aan diensten: matchmaking, contracting, payrolling, managed service providing, global sourcing en inhuur consultancy. Gecombineerd met onze omvang maakt dat we kunnen voldoen aan de ontwikkelende vraag van opdrachtgevers naar full service HR dienstverleners. Wij geloven dat schaalgrootte, versterkt door ons online platform, gecombineerd met een persoonlijke aanpak waarbij deskundig advies en klantentevredenheid voorop staan, de sleutel tot succes is. Die weg vervolgen wij met HeadFirst Group.

Een groot voordeel van de samenwerking is dat wij zelfstandig professionals en leveranciers nog meer commerciële kansen kunnen bieden bij opdrachtgevers. Between en HeadFirst Group zoeken samen jaarlijks 20.000 professionals (!) voor opdrachten bij ruim vierhonderd grote opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Met het samengaan voegen wij onder andere Rabobank, ASML, Eneco en VodafoneZiggo toe aan ons portfolio van opdrachtgevers.

Between als intermediair

Natuurlijk blijven wij de intermediair en betrouwbare partner zoals jij ons kent, maar nu met een versterkte marktpositie en een nog groter netwerk van professionals, leveranciers en interessante opdrachtgevers. Between blijft als label bestaan. Binnen de bedrijfsstructuur van de HeadFirst Group BV wordt Between Staffing BV een vennootschap en blijven wij de contractpartner voor bestaande opdrachtgevers.

Heb je vragen over dit bericht? Neem contact met ons op via info@between.com of 020 – 584 08 57. Wij staan klaar voor het beantwoorden van jouw vragen.