Select Academy: onbeperkt leren voor professionals
5900
post-template-default,single,single-post,postid-5900,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Select Academy: onbeperkt leren voor professionals

Select Academy

Als zelfstandig professional wil je jouw kennis up-to-date houden en jezelf ontwikkelen. Om de kans op een freelance opdracht én je waarde bij een opdrachtgever te vergroten. Wij helpen je daar graag bij, daarom bieden wij eenonbeperkt online leren abonnement in Select Academy. Een voordeel waar jij als onderdeel van de Advanced en Complete service tijdens jouw opdracht gebruik van kunt maken.  
 
De opleidingsomgeving, ontwikkeld in exclusieve samenwerking met het continuous learning platform MyCademy, met het meest complete aanbod van Nederland: 9.000+ vakinhoudelijke trainingen van meer dan 120 ‘world leading’ aanbieders op het gebied van onder andere IT, Techniek en Finance. Volg onbeperkt en geheel gratis online trainingen, virtuele labs en/of kennissessies én test je kennis door proefexamens te maken.  
 
Select Academy is beschikbaar voor zp’ers, die gebruik maken van onze Professionals services. Vanaf juli 2021 is de omgeving ook gereed voor leveranciers van Between, zoals detacheerders en consultancy bedrijven. 
 
Professionals services 

Het abonnement ‘onbeperkt online leren’ in Select Academy is een van de voordelen van de Professionals services van Between. Naast de mogelijkheid om via Between uitdagende opdrachten te verwerven, kunnen zp’ers naar eigen wens gebruikmaken van de services voor onder andere administratieve ondersteuning, versnelde betaling van facturen, collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen en vanaf nu dus meer voordelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.