Stedin en DNWG schakelen Between Staffing in als broker - Between Staffing
570
post-template-default,single,single-post,postid-570,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Stedin en DNWG partner Between

Between Staffing is vanaf 1 maart 2019 een van de twee partners die voor Stedin en DNWG de brokerdienstverlening ten aanzien van de inhuur van extern personeel verzorgt. De overeenkomst heeft een maximale duur van acht jaar en betreft jaarlijks zo’n 400 FTE die Stedin en DNWG op tijdelijke basis inhuren.

De kracht van personal staffing

De professionals die Between Staffing gaat contracteren, ondersteunen Stedin en DNWG op het gebied van zowel ICT als non-ICT. Deze professionals dragen hierdoor bij aan de elektriciteits-, gas- en drinkwatervoorziening voor vele Nederlanders.

Between Staffing is volgens Rein Buijtelaar, algemeen directeur bij Between Staffing, voortvarend het nieuwe jaar begonnen: “We zijn bijzonder verheugd dat Stedin en DNWG voor Between Staffing hebben gekozen voor de contractering van tijdelijke medewerkers en kijken uit naar de samenwerking. Het speciaal voor Stedin en DNWG samengestelde klantteam gaat vol energie en met de kracht van personal staffing aan de slag! Recent mocht Between Staffing het Ministerie van Defensie, Gemeente Vlaardingen, Stichting Nuffic, CBS, Kasbank en SVB als klant begroeten. Met het verwelkomen van Stedin en DNWG is 2019 voor ons prachtig begonnen. We zijn opgetogen dat ook dit jaar aansprekende opdrachtgevers kiezen voor de dienstverlening van Between Staffing.”