SVB kiest Between Staffing voor inhuur externen - Between Staffing
582
post-template-default,single,single-post,postid-582,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
SVB kiest Between

Between Staffing gaat vanaf 1 februari de Sociale Verzekeringsbank (SVB) als exclusief partner tijdelijk personeel leveren. Het gaat voornamelijk om ICT-professionals, maar Between Staffing zal ook professionals voor andere posities aanleveren. De contractwaarde bedraagt enkele tientallen miljoenen per jaar.

Professionals met verschillende expertises

De professionals die Between gaat inzetten ondersteunen SVB op verschillende gebieden. Op het gebied van ICT valt onder meer te denken aan software-ontwikkeling, data-analyse en security. Voorbeelden van andere expertises zijn accountancy, communicatie en financiën. Deze professionals vervullen hiermee direct of indirect een rol bij het bieden van sociale zekerheid in het leven van velen. In Nederland en in bepaalde gevallen ook in het buitenland.

Rein Buijtelaar, algemeen directeur van Between Staffing: “We zijn verheugd dat de SVB voor Between heeft gekozen om tijdelijke medewerkers te selecteren en contractreren. We zien ernaar uit om samen met onze partners Immune IT, Quintor, HCS Company, Accedis, Qualogy, Deloitte, Centric, Sogeti, Devoteam, CGI en DPA de komende vier jaar professionals te leveren en daarmee bij te dragen aan de uitvoering van het sociaal beleid. Ons voor SVB geformeerde en gemotiveerde klantteam zal de kracht van personal staffing de komende vier jaar gestalte geven. Het verwelkomen van SVB is een mooie opmaat naar verdere groei in 2019.”