Test Automation Day 2019 Kortingscode - Between Staffing
2029
post-template-default,single,single-post,postid-2029,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
KZA test automation day 2019

Ben jij ICT professional via Between en altijd op zoek naar nieuwe informatie? Houd dan je agenda vrij op woensdag 19 juni en donderdag 20 juni voor de Test Automation days 2019. Dit kennis evenement vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht en KZA is hoofdsponsor van dag 2.

50 euro korting op een ticket! Kortingscode: TAD19KZA50

Het gekozen thema voor dit jaar zal zijn testautomation in a continuous world. Denk daarbij aan de volgende onderwerpen die besproken worden: exploratory testing, CI/CD Pipeline, Jenkins, DevOps, Performance testing, Robot Framework, Appium en BDD (Behavior Driven Development).

Tijdens het evenement worden er verschillende kennis sessies en presentaties gegeven. Om de interactie met het publiek te houden, worden donderdag ideeën en tips gedeeld met behulp van lezingen en presentaties. Een van de sprekers zijn Mark Pieplenbosch en Edward Becx, beide professionals van KZA, zij presenteren een aantal praktijkervaringen omtrent testautomatisering en geven invulling aan het belang van context tijdens een sessie met als thema ‘Context is key’.

Als professional van Between hebben we een mooie kortingscode voor jou! Via de site van TAD kun je een kaart kopen. Gebruik de code (TAD19KZA50) en je ontvangt direct de korting.