Data, ook wel ‘het nieuwe goud’ genoemd, is dé basis voor groei en flexibiliteit van een operating- en businessmodel. Benieuwd hoe jij met data toegevoegde waarde kunt leveren aan jouw opdrachtgever? Je hoort het op dinsdag 9 maart om 15.00 uur van Abdulmohaimen Amer. Hij leert jou de kunst van het herkennen en ontsluiten van waardevolle (big) data aan de hand van technieken als deep learning, artificial intelligence, machine learning en growth hacking. Maar let op, want data driven is nog niet hetzelfde als datacentrisch!

Al jaren organiseert HeadFirst Group elke tweede dinsdag van de maand de kennissessie HeadsUp met als doel zp’ers te informeren, inspireren en verbinden. Nu we de samenwerking zijn aangegaan, nodigen we je hier als ingezette professional via Between graag voor uit.

Al ruim 250 zelfstandig professionals hebben zich aangemeld voor de maart-editie ‘BI & Datawarehousing’. Wil jij deel uitmaken van dit gezelschap?

Doelgroep

Iedereen die benieuwd is hoe hij of zij met data toegevoegde waarde kan leveren aan zijn of haar opdrachtgever.

Over Abdulmohaimen Amer

Ondanks zijn jonge leeftijd geldt Abdulmohaimen Amer in Nederland al als gerenommeerde data scientist, die regelmatig op diverse podia wordt gevraagd zijn visie te geven. Hij is directeur van IT-detacheringsbureau Ventus Data Professionals, co-founder van Saas company PushBird en als master trainer Big Data & Artificial Intelligence verbonden aan FutureXL .

Aanmelden 9 maart

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.