Webinar trends in 2021 14dec

Wat een jaar was 2020. Nu iedereen enigszins gewend is aan het thuiswerken en ‘het nieuwe normaal’ de norm is, kunnen we vooruit kijken. Sector Banker Han Mesters is bij uitstek de persoon met wie je dat kunt doen. Hij neemt jou in een webinar van ongeveer 90 minuten mee in alles wat jij als leverancier van flexibele arbeid moet weten over het post COVID-19 tijdperk in relatie tot de flexibele arbeidsmarkt in 2021.

Al jaren organiseert HeadFirst kennissessies met als doel leveranciers te informeren, inspireren en verbinden. Nu we de samenwerking met HeadFirst zijn aangegaan, nodigen we je hier als trouwe relatie van Between graag uit voor deze inspirerende trendsessie op maandag 14 december om 15.00 uur.

Doelgroep

De doelgroep van deze webinar is directeuren, accountmanagers en andere vertegenwoordigers van leveranciers van extern personeel (detacheerders, bemiddelaars e.d.).

Over Han Mesters

Han Mesters is Sector Banker bij ABN AMRO en binnen de afdeling Sector Advisory verantwoordelijk voor de zakelijke dienstverlening. Hij geeft regelmatig presentaties over trends en heeft een aantal rapporten geschreven over human capital, omdat dat onderwerp het bindende element is in zijn sector. Han is bedrijfskundige en economisch historicus en heeft als specialisatie strategie.

Aanmelden 14 december 2020

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.